Transferde olan kargo şubeden alınabilir mi?

MertCKA

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 Ryzen 7 6800H | 8GB DDR5 4800MHz RAM | RTX 3050Ti 4GB | 512GB SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, İstanbul Tuzla'dan dün saat 18.10'da yola çıkan kargo bugün Mersin Akdeniz şubesine ulaşır mı? Arada 800 Km'lik yol var. Haritadan bakınca 9 saat gösteriyor. Kargo dağıtımı bayramdan sonraya kalacağı için bugün direk şubeye gidip almayı düşünüyorum. Sizce ulaşmış olabilir mi?

(Firma: Yurtiçi Kargo)

Kesin olarak ulaşıp ulaşmadığı bilgisine, Akdeniz şubesini arayarak erişebilirsiniz. Bence 18:10'da yola çıkan bir kargo, başka bir şehre uğramadığı, konaklama yapmadığı sürece Akdeniz şubesine ulaşır diye düşünüyorum. Yine de en net bilgiyi şubenin çalışanları verebilir.

Ayrıca bazen sistemlerini geç güncelliyorlar. Kargo ulaşmasına rağmen takip ekranındaki sisteme işlemeyebiliyorlar. Yani ulaşmış da olabilir, arayıp sormak en garanti yöntemi.

Buraya konu açmadan önce şubeyi aradım ve kontrol ediyorum dedi aradan 15-20 saniye sonra gelmemiş dedi. Ne ara içeri gitti kontrol etti anlamadım. Bence sadece sistemden baktı. Daha önce farklı bir firmada da bu olay başıma geldi. Sistemde transfer sürecinde yazıyordu ama şubeye gittiğimde ulaşmış fakat sisteme girmemişlerdi ve direk alabilmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…