TransferWise'a nasıl 20 euro yüklenir?

French ArKaDaTa

Hectopat
Arkadaşlar, TransferWise'dan işlem yapmam gerekiyor ancak bu siteyi kullanmak için 20 euro yüklemek lazımmış. 1 saattir uğraşıyorum. Para göndermek için tek verdikleri referans no., onu da Cepbank'ta girecek ve para gönderecek seçenek yok. Nasıl çıkarım bu işin içinden? 80 euro transfer edilecek tarafıma ama yapamıyorum.

Sizin para almanız için para yüklemenize veya hesap açmanıza bile gerek yok ki. IBAN vermeniz yeterli.

İlla para yüklemek istiyorsanız da herhangi bir cüzdan oluşturduktan sonra istediğiniz yöntem ile para yükleyebilirsiniz.

Transferwise komisyonu bankaya göre çok daha az. Banka 8-10€ kadar komisyon alabilir.

TransferWise komisyonu bankaya göre çok daha az. Banka 8-10€ kadar komisyon alabilir.
İyi de TransferWise üzerinden de IBAN'e para gönderilebiliyor. Gönderecek kişi sadece TransferWise üzerinden IBAN numarasına gönderecek hesap yerine. Komisyonlar yine çok az.

Nasıl gerek yok? LoL'den hesap sattım ben eloboost24 sitesi aracılığıyla. Bu adamlar transfer yapmamı söylediler kendi hesabıma 20 Euro koymamı yani. Bilmiyorum sebebini ama arkadaşım da öyle yapmış ve parayı geri çekmiş.

O işler öyle olmadığı için bu şekilde uğraşıyoruz zaten hocam.
Nasıl yani? TransfeWise üzerinden parayı da euro olarak mı gönderecek? Gönderecek kişi para birimini TL olarak seçerse euro olarak ödeyip TL olarak banka hesabınıza TransferWise üzerinden gönderebiliyor. Alıcı kısmına zaten hep IBAN yazıyorsunuz. TransferWise hesabı açsanız da oraya girilecek olan TransferWise'ın verdiği IBAN olur.

Oraya TransferWise'ın verdiği IBAN yerine gerçek IBAN'inizi verebilirsiniz ki hiç hesapla uğraşmadan TransferWise üzerinden size gönderebilsinler.

TransferWise üzerinden para gönderilirken sadece alıcı adı ve IBAN soruluyor. TransferWise'ın IBAN'ini vereceğinize gerçek IBAN'inizi verebilirsiniz, böylece TransferWise üzerinden para çekmenize gerek kalmadan para direkt banka hesabınıza geçer.

Oldu da TransferWise hesabı açtınız ve para yüklediniz, o zaman o IBAN'e gidiyor para.

Burası da resmi para yükleme rehberi:

15.07.2020 tarihinde hesabımı kapattılar. Yalnızca bir ay sonra paranın ancak yarısını iade ettiler, gelen ödemeleri de iade etmedikleri cabası, şirket dolandırıcının önde gideni, kullanmayın kullandırtmayın yoksa tüm bakiyeniz elden gider. 5 ay boyunca boş yere uğraşırsınız Transferwise müşteri ekibiyle, şikayet edin arkadaşlar Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edin, verin savcılığa, dolandırıcılarla siz değil emniyet uğraşsın. Çok zaman kalmaz BDDK da iptal eder bunların lisansını zaten yakında Çiftlik Bank gibi patlar bu da.

Durduk yerde mi kapatıldı hesabınız? İçinde yüklü miktarda para varken mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…