Transformers hayranlığı

Makaleler
3
Sizde de var mı bilmiyorum fakat ben hiç transformers filmi izlememiştim. 1-2 hafta önce izlemeye başladım ve 4. filme kadar izledim. Çok hayran kaldım. Aranızda da benim gibi olan var mı? Transformers hayranı. Biraz bilgiye açım bayağı transformer varmış metroplex falan. Araştırdım fakat çok bir şey bulamadım bilen biri bana anlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

TF'nin Michael Bay tarafından yapılan filmlerinin ancak ilk 3'ü efsane. Çizgi filmleri bile daha güzel TF'nin. G1 çok güzeldir. Prime'da çizgi dizi olmasına rağmen film hissini verecek kadar kalitelidir. Detaylar olsun, müzikler olsun, hatta Türkçesindeki sesler orijinaline çok yakın. 4 ve 5 rezalet filmleridir.

Bence sam witwicky filmden gitmemeliydi.

Dostum o ilk 4 filmi bak en az hepsini tek tek 20 kere izledim. Hale ki küçükken çok izlerdim hala sıkılmadan izlerim. En sevdiğim seridir transformers animasyon ve film olarak. 2007'den sonra çıkan tüm animasyonları izledim. Transformers 5 biraz güzel biraz kötü.

4'E laf yok. 5'te haklısın ama 4'e laf yok bana göre bir transformes manyağı olarak. 4 filmde efsanedir.

Son düzenleme:

Transformers 5'i hala izlemedim. Spoiler almak istemiyorum

NOT: SPOILER İÇERİR, İZLEMEYENLER OKUMASIN!

İlk filme kadar ben de destekledim ama sonrasında senaryo o kadar karmaşık hale getirildi, önceki filmlerle o kadar fazla birbirini yanlışlayan senaryo hataları oldu ki tamamen ilgimi kaybettim.

İlk filmden sonraki film senaryoları hep önceki filmleri yanlışlıyor. İlk filmde autobotlar ilk defa Dünya'ya gelip dilleri internet sitelerinden öğrenmişti. 2. filmde öğreniyoruz ki binlerce yıl önceki savaşta insanların yanında Fallen'a karşı savaşmışlar. 3. filmde öğreniyoruz ki autobot ve decepticonlar çok önceden beri insanlarla iletişim ve iş birliği halindeler. 4. filmde öğreniyoruz ki autobotların yaratıcıları Dünya'yı değiştirmeye kalkmışlar, ilk nesil autobotlar buradalar. 5. filmde görüyoruz ki orta çağ döneminde gene botlarla insanların müttefikliği var, 2. Dünya Savaşında nazilere karşı savaşmışlar! Bunlar organik yaratıklar değiller, önceki nesillerin tüm bilgisine sahip olarak büyütülen ırklar. Yani ya Optimus Prime ve autobotları büyük yalancılar ya da senaryo saçmalıktan ibaret.

İlk filmde dilleri internet sitelerinden öğrendiğini söyleyen autobotlar aslında 2. Dünya Savaşı sırasında bile buradalarmış... O kadar saçma çelişkiler var ki yazanların hikayedeki tutarlılığı hiçbir şekilde iplemediği belli.

4'E laf yok. 5'te haklısın ama 4'e laf yok bana göre bir transformes manyağı olarak. 4 filmde efsanedir?
Filmi izlemeyenler vardır diye sürpriz bozan içine yazdım.
Öncelikle Sam o filmde olmalıydı. Ratchet öldürülmemeliydi. Galvatron hiç olmayacaktı.

Hikayesi karmaşık ama izlemesi güzel beya .
Filmi izlemeyenler vardır diye sürpriz bozan içine yazdım.
öncelikle sam o filmde olmalıydı. Ratchet öldürülmemeliydi. Galvatron hiç olmayacaktı.

Büyük ihtimalle shia labeouf ile anlaşamadılar. Ratchet evet ölmemeliydi. Galvatron he işte ama film bana güzel geldi yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…