TRickboy Megapat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 945 Çözümler 3 Yer Çamlıca Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vardiya Zabiti 27 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar; Bugün vizyona giren Transformers kayıp çağ filmini izleyen var ise filmi tavsiye ediyor musunuz? Yarın gitmeyi düşünüyorum. Not: Spoiler istemiyorum. Lütfen.
Merhaba arkadaşlar; Bugün vizyona giren Transformers kayıp çağ filmini izleyen var ise filmi tavsiye ediyor musunuz? Yarın gitmeyi düşünüyorum. Not: Spoiler istemiyorum. Lütfen.
K kadirg1976 Ziyaretçi 27 Haziran 2014 #2 Eniştem götürecek. Bence uzun fıragmandan sonra tavsiyeye gerek yok...
TRickboy Megapat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 945 Çözümler 3 Yer Çamlıca Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vardiya Zabiti 27 Haziran 2014 #3 Silinen üye dedi: Eniştem götürecek. Bence uzun fıragmandan sonra tavsiyeye gerek yok... Genişletmek için tıkla... Haklısın fragman etkileyici fakat yinede güzel bir film mi olup olmadığını merak ettim.
Silinen üye dedi: Eniştem götürecek. Bence uzun fıragmandan sonra tavsiyeye gerek yok... Genişletmek için tıkla... Haklısın fragman etkileyici fakat yinede güzel bir film mi olup olmadığını merak ettim.