Transformers oyun sırası

Makaleler
1
Transformers filmlerinin oyunları bunlar galiba. Bunları hangi sırayla oynamalıyım?

Transformers Rise of the Dark Spark.
Transformers: Revenge of the Fallen.
Transformers Dark of the Moon.
Transformers: War for Cybertron.
Transformers: Fall of Cybertron.

Son düzenleyen: Moderatör:
Transformers filmlerinin oyunları bunlar galiba. Bunları hangi sırayla oynamalıyım?

Filmlerin oyunları değil ama sıralamayı bilmiyorum.

• Transformers: War for Cybertron.
  • Transformers: Fall of Cybertron.
Henüz listeden sadece ikisini oynayabildim ama bitiremedim. Benim tahmin ettiğim sıra şu şekilde:
  • War for Cybertron
İlk başta Cybertron için savaşılması daha mantıklı.
  • Fall of Cybertron
Savaştan sonra Cybertron düşüyordu.
  • Rise of the Dark Spark
Bunda kararsızım, nereye koysam bilemedim 😃 "Dark Spark"ı kara enerjon varsayarsak, Cybertron'un düşüşünden sonra Megatron bir şeyler deniyor olabilir.
  • Revenge of the Fallen
  • Dark of the Moon
Bu da filmlerinin sıralamasına göre. Bilgisayar kaldırsaydı ve güzel bir tatminlik sağlayacak olsaydı ben bu sırada giderdim 😃

Çıkış tarihlerine göre sıralaması:
  • The Game
  • Revenge of the Fallen
  • War for Cybertron
  • Dark of the Moon
  • Fall of Cybertron
  • Rise of the Dark Spark
Siz de kontrol edebilirsiniz, beki gözümden kaçmıştır.

İkisi ayrı seri olarak şu şekilde de ilerliyor olabilir:
Cybertron kısmı:​
  • War for Cybertron
  • Fall of Cybertron
  • Rise of the Dark Spark
Rise of the Dark Spark sanırım Dünya'da geçiyor, o yüzden aşağıya yazacaklarımın sonunda oynamanız da iyi olabilir.
Dünya kısmı:​
  • The Game
  • Revenge of the Fallen
  • Dark of the Moon
  • Rise of the Dark Spark
Normalde daha detaylı araştırarak yazmak isterdim ama maalesef telefondayım ve vaktim kısıtlı 😕

Etiket geldiğinde beri araştırmaya çalışıyorum. 2-3 şey gördüm, belki işinize yarar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oyunu az önce gördüm:

Ben fazla takmıyorum ama oyunların orijinalini bulabilirseniz bana haber verebilir misiniz? Belki oynayanlar vardır diye online modları varsa değerlendirebilirim :) Transformers oyunlarına merak salanları görmek güzel :)

@Ramazan Ö Hocam belki biliyordur.
Etiketiniz için çok teşekkürler hocam :)

• Transformers: War for Cybertron.
  • Transformers: Fall of Cybertron.
Henüz listeden sadece ikisini oynayabildim ama bitiremedim. Benim tahmin ettiğim sıra şu şekilde:
  • War for Cybertron
İlk başta Cybertron için savaşılması daha mantıklı.
  • Fall of Cybertron
Savaştan sonra Cybertron düşüyordu.
  • Rise of the Dark Spark
Bunda kararsızım, nereye koysam bilemedim 😃 "Dark Spark"ı kara enerjon varsayarsak, Cybertron'un düşüşünden sonra Megatron bir şeyler deniyor olabilir.
  • Revenge of the Fallen
  • Dark of the Moon
Bu da filmlerinin sıralamasına göre. Bilgisayar kaldırsaydı ve güzel bir tatminlik sağlayacak olsaydı ben bu sırada giderdim 😃

Çıkış tarihlerine göre sıralaması:
  • The Game
  • Revenge of the Fallen
  • War for Cybertron
  • Dark of the Moon
  • Fall of Cybertron
  • Rise of the Dark Spark
Siz de kontrol edebilirsiniz, beki gözümden kaçmıştır.

İkisi ayrı seri olarak şu şekilde de ilerliyor olabilir:
Cybertron kısmı:​
  • War for Cybertron
  • Fall of Cybertron
  • Rise of the Dark Spark
Rise of the Dark Spark sanırım Dünya'da geçiyor, o yüzden aşağıya yazacaklarımın sonunda oynamanız da iyi olabilir.
Dünya kısmı:​
  • The Game
  • Revenge of the Fallen
  • Dark of the Moon
  • Rise of the Dark Spark
Normalde daha detaylı araştırarak yazmak isterdim ama maalesef telefondayım ve vaktim kısıtlı 😕

Etiket geldiğinde beri araştırmaya çalışıyorum. 2-3 şey gördüm, belki işinize yarar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oyunu az önce gördüm:

Ben fazla takmıyorum ama oyunların orijinalini bulabilirseniz bana haber verebilir misiniz? Belki oynayanlar vardır diye online modları varsa değerlendirebilirim :) Transformers oyunlarına merak salanları görmek güzel :)

Etiketiniz için çok teşekkürler hocam :)

Hepsini bilgisayarım kaldırıyorsa oynamayı düşünüyorum. Kaldırmayanlar varsa yeni PC aldıktan sonra oynamak daha mantıklı olur. Bu arada sırasıyla yazdığınız için teşekkür ederim.

War For Cybertron, hayatımda aldığım orijinal paketli ilk oyundu. Vay be acayip oyundu karakter değiştirebiliyordun, hele büyük boss savaşları...

CD duruyor ama yüklenmiyor tekrar, paylaşılmasın diye sanırım, keşke bir daha oynayabilsem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı