Transkript güncellemesi ne zaman oluyor?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Arkadaşlar merhaba, Transkriptim normalde E-Devlet'te güncellenmesi gerekirken halen güncellenmedi. Bunun belli bir tarihi mi var veya herkesin şu anda güncellendi mi bilmiyorum ama benim güncel değil, eski not bilgileri yazıyor ve 2. dönem not girişi yapılmamış. Bilgisi olan var mı acaba?

Hocam E-Devlet'te indire tıkladığınızda "Tekrar indirmek istiyor musunuz?" sorusuna indir demek yerine direkt dosya adına tıklıyor olabilir misiniz? O zaman eski belgeyi açar çünkü.

Dediğim duruma rağmen güncel değilse pazartesi gününü bekleyin, bazen haftada 1 genel güncelleme geçiliyor belgelere. Yine de güncellenmezse öğrenci işleriyle iletişime geçin, ya direkt belge talebinde bulunun ya da güncelleme talep edin.

Hocam E-Devlet'te indire tıkladığınızda "Tekrar indirmek istiyor musunuz?" sorusuna indir demek yerine direkt dosya adına tıklıyor olabilir misiniz? O zaman eski belgeyi açar çünkü.

Dediğim duruma rağmen güncel değilse pazartesi gününü bekleyin, bazen haftada 1 genel güncelleme geçiliyor belgelere. Yine de güncellenmezse öğrenci işleriyle iletişime geçin, ya direkt belge talebinde bulunun ya da güncelleme talep edin.
Dosya indir kısmına tikladigim zaman farklı bir ad ile açtığı için aynı açılmıyor. 1. Dönem not girişi gözüküyor şu anda, okuldan talep edince de fiziki almam gerekiyor sanırım internetten verilmiyor olarak gözüküyor. Güncelleme için iletmem gerekecek sanırım.

Dönem bittikten bir hafta kadar sonra güncelleniyor normalde.
Dönem biteli kaç hafta oldu ama maalesef güncellenmemiş, okulla görüşüp ileteceğim.

Ekim ayında kesin güncellenir çünkü Ekim ayı YÖKSİS verilerine göre KYK bursu devam ediyor ya da etmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı