Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.031 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Merhaba 2 saat öncesine kadar sıkıntısız çalışıyordu şu an böyle bir hata veriyor çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 501 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #2 Sanırım kayıp dosyalar bulunmakda şunu Revo Uninstaller ile kalıntı bırakmadan silin sonra geri yükleyin çözülücekdir.
Sanırım kayıp dosyalar bulunmakda şunu Revo Uninstaller ile kalıntı bırakmadan silin sonra geri yükleyin çözülücekdir.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.031 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 ASLNS_21 dedi: Sanırım kayıp dosyalar bulunmakda şunu Revo Uninstaller ile kalıntı bırakmadan silin sonra geri yükleyin çözülücekdir. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Store'den indirdim uygulamada çıkmıyor.
ASLNS_21 dedi: Sanırım kayıp dosyalar bulunmakda şunu Revo Uninstaller ile kalıntı bırakmadan silin sonra geri yükleyin çözülücekdir. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft Store'den indirdim uygulamada çıkmıyor.
ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 501 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #4 Tenseii dedi: Hocam Microsoft Store'den indirdim uygulamada çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows uygulamaları bölümünde var mı peki?
Tenseii dedi: Hocam Microsoft Store'den indirdim uygulamada çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows uygulamaları bölümünde var mı peki?
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.031 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 ASLNS_21 dedi: Windows uygulamaları bölümünde var mı peki? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam adamakıllı bakmamışım silip yüklüyorum şimdi. ASLNS_21 dedi: Windows uygulamaları bölümünde var mı peki? Genişletmek için tıkla... Devam ediyor hocam düzelmedi maalesef.
ASLNS_21 dedi: Windows uygulamaları bölümünde var mı peki? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam adamakıllı bakmamışım silip yüklüyorum şimdi. ASLNS_21 dedi: Windows uygulamaları bölümünde var mı peki? Genişletmek için tıkla... Devam ediyor hocam düzelmedi maalesef.