E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #1 TranslucentTB görev çubuğu saydam yapamıyorum bir türlü. Eskiden oluyordu Windows 11'e güncellediğim gün gitti ve defalarca silmeme rağmen çalışmıyor.
TranslucentTB görev çubuğu saydam yapamıyorum bir türlü. Eskiden oluyordu Windows 11'e güncellediğim gün gitti ve defalarca silmeme rağmen çalışmıyor.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 28 Aralık 2022 #2 Ayarlardan hepsini clear yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #3 Eskipcmahrumu dedi: Ayarlardan hepsini clear yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmadı Artı 0 Eksi
Eskipcmahrumu dedi: Ayarlardan hepsini clear yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmadı
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 28 Aralık 2022 #4 eemirglr dedi: Denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynıydı, Windows 11 mi sisteminiz? Artı 0 Eksi
eemirglr dedi: Denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynıydı, Windows 11 mi sisteminiz?
KS KS E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #5 Eskipcmahrumu dedi: Bende de aynıydı, Windows 11 mi sisteminiz? Genişletmek için tıkla... Evet bi güncelleme sonrası görev cubugunda çizgi oluyordu o yüzden silip yükledim sonrasında şeffafda olmamaya başladı Artı 0 Eksi
Eskipcmahrumu dedi: Bende de aynıydı, Windows 11 mi sisteminiz? Genişletmek için tıkla... Evet bi güncelleme sonrası görev cubugunda çizgi oluyordu o yüzden silip yükledim sonrasında şeffafda olmamaya başladı
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 28 Aralık 2022 #6 eemirglr dedi: Evet bir güncelleme sonrası görev cubugunda çizgi oluyordu o yüzden silip yükledim sonrasında şeffafda olmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de iken şeffaf olmuyordu 10'a geçtim artık oluyor. (şeffaf olmadığından geçmedim) Artı 0 Eksi
eemirglr dedi: Evet bir güncelleme sonrası görev cubugunda çizgi oluyordu o yüzden silip yükledim sonrasında şeffafda olmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de iken şeffaf olmuyordu 10'a geçtim artık oluyor. (şeffaf olmadığından geçmedim)
KS KS E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #7 Eskipcmahrumu dedi: Windows 11 de iken şeffaf olmuyordu 10'a geçtim artık oluyor. (şeffaf olmadığından geçmedim) Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Eskipcmahrumu dedi: Windows 11 de iken şeffaf olmuyordu 10'a geçtim artık oluyor. (şeffaf olmadığından geçmedim) Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim