Çözüldü TranslucentTB kullanırken oluşan çizgi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

343203

Hectopat
Windows güncellemesini yaptıktan sonraTranslucentTB yi açtım ve gıcık eden bir çizgi çıktı. her ne yaptıysam olmadı. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Evet, aydınlık arka planlarda bu hata çok belirgin. Güncelleme ile çözeceklerdir. Geçici çözüm olarak karanlık arka plan resmi kullanabilirsiniz.
Biraz konu dışı olacak gibi ama, bu programı kullanırken bende hata yaşadım. TaskbarX'de aynı işlevi görüyor, ona hiç baktınız mı önceden? Şuan memmunum TaskbarX'ten.

Evet, aydınlık arka planlarda bu hata çok belirgin. Güncelleme ile çözeceklerdir. Geçici çözüm olarak karanlık arka plan resmi kullanabilirsiniz.

Çözüm
Biraz konu dışı olacak gibi ama, bu programı kullanırken bende hata yaşadım. TaskbarX'de aynı işlevi görüyor, ona hiç baktınız mı önceden? Şuan memmunum TaskbarX'ten.
Kullanmadım teşekkürler.

@iKayraOnur @Grenouille Teşekkürler.

Keşke 2 çözüm ekleyebilsek.

Ama aynı olay oldu belirteyim.

Son düzenleme:
Konuyu hortlatmış olacağım ama Windows 11 22H2 güncellemesinden sonra bende de çizgi olayı çıktı çözümü bilen var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-09-20 222846.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…