Onur G. Kilopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar sitemizden indirdiğimiz RAW imajını USB'ye yazdırdım. TransMac üzerinden kext silmem gerekiyor fakat '' No Mac HFS Volumes Found '' hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? @Recep Baltaş
Arkadaşlar sitemizden indirdiğimiz RAW imajını USB'ye yazdırdım. TransMac üzerinden kext silmem gerekiyor fakat '' No Mac HFS Volumes Found '' hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? @Recep Baltaş
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2014 #2 Mac OS X için kullanılan dosya sistemi HFS'nin USB sürücüde bulunmadığını belirtiyor. Önce NTFS yapıp sonra tekrar biçimlendirin.
Mac OS X için kullanılan dosya sistemi HFS'nin USB sürücüde bulunmadığını belirtiyor. Önce NTFS yapıp sonra tekrar biçimlendirin.
Onur G. Kilopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #3 Zaten ben önce fat32 olarak biçimlendirip daha sonra RAW imajını yazdırıyorum. Recep abi yapıyordu.
sungurco Hectopat Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 59 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #4 Fat32 ye imajı yazamazsınız ki. Siz NTFS olarak biçimlendirip daha sonra imajı yazın.
Onur G. Kilopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #5 Her yardımınız için teşekkürler. 10.9.1 imajı ile kuruluma geçebildim.Sorun yaşayan kullanıcılar bu imajı denesinler.
Her yardımınız için teşekkürler. 10.9.1 imajı ile kuruluma geçebildim.Sorun yaşayan kullanıcılar bu imajı denesinler.