BiloBey12 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 2.4 düz motor T4 var bende, gaza her dokunduğumda kara duman çıkıyor, rahatsız da ediyor. Aslında motordan gelen bir arıza mıdır aracı bozar mı?
2.4 düz motor T4 var bende, gaza her dokunduğumda kara duman çıkıyor, rahatsız da ediyor. Aslında motordan gelen bir arıza mıdır aracı bozar mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.094 Makaleler 1 Çözümler 572 14 Temmuz 2024 #2 Arıza değil partikül dolmuş. Otobana çık 3-4bin devir arasında sabit 30-40dk yol al.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.620 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 14 Temmuz 2024 #3 Aracın emsallerinde böyle bir sorun var mı? Kara duman zengin karışımı işaret eder bozulmuş subap ayarı kirli hava filtresi enjektör bozulması gibi.
Aracın emsallerinde böyle bir sorun var mı? Kara duman zengin karışımı işaret eder bozulmuş subap ayarı kirli hava filtresi enjektör bozulması gibi.
BiloBey12 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 Mertcan39 dedi: Aracın emsallerinde böyle bir sorun var mı? Kara duman zengin karışımı işaret eder bozulmuş subap ayarı kirli hava filtresi enjektör bozulması gibi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir sorayım GFYT dedi: Arıza değil partikül dolmuş. Otobana çık 3-4bin devir arasında sabit 30-40dk yol al. Genişletmek için tıkla... Dün yola çıktım baktımda olmuyor hep aynı hızda gittim 40 dk kadar aynıydı hep Mertcan39 dedi: Aracın emsallerinde böyle bir sorun var mı? Kara duman zengin karışımı işaret eder bozulmuş subap ayarı kirli hava filtresi enjektör bozulması gibi. Genişletmek için tıkla... Sordumda aynı modelin 2.5 kullanan akrabam var o sadece ilk kalkış yaparken oluyor diyor benimki sanki yazılım atılmış gibi çok fazla çıkıyor GFYT dedi: Arıza değil partikül dolmuş. Otobana çık 3-4bin devir arasında sabit 30-40dk yol al. Genişletmek için tıkla... Bunda partikül yok karadüzen bu turbosuz ve hala karaduman çıkıyor Son düzenleme: 15 Temmuz 2024
Mertcan39 dedi: Aracın emsallerinde böyle bir sorun var mı? Kara duman zengin karışımı işaret eder bozulmuş subap ayarı kirli hava filtresi enjektör bozulması gibi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir sorayım GFYT dedi: Arıza değil partikül dolmuş. Otobana çık 3-4bin devir arasında sabit 30-40dk yol al. Genişletmek için tıkla... Dün yola çıktım baktımda olmuyor hep aynı hızda gittim 40 dk kadar aynıydı hep Mertcan39 dedi: Aracın emsallerinde böyle bir sorun var mı? Kara duman zengin karışımı işaret eder bozulmuş subap ayarı kirli hava filtresi enjektör bozulması gibi. Genişletmek için tıkla... Sordumda aynı modelin 2.5 kullanan akrabam var o sadece ilk kalkış yaparken oluyor diyor benimki sanki yazılım atılmış gibi çok fazla çıkıyor GFYT dedi: Arıza değil partikül dolmuş. Otobana çık 3-4bin devir arasında sabit 30-40dk yol al. Genişletmek için tıkla... Bunda partikül yok karadüzen bu turbosuz ve hala karaduman çıkıyor