Transporter T4 gaza dokunulduğunda kara duman atıyor

BiloBey12

Picopat
Daha fazla  
2.4 düz motor T4 var bende, gaza her dokunduğumda kara duman çıkıyor, rahatsız da ediyor. Aslında motordan gelen bir arıza mıdır aracı bozar mı?

Aracın emsallerinde böyle bir sorun var mı? Kara duman zengin karışımı işaret eder bozulmuş subap ayarı kirli hava filtresi enjektör bozulması gibi.

Aracın emsallerinde böyle bir sorun var mı? Kara duman zengin karışımı işaret eder bozulmuş subap ayarı kirli hava filtresi enjektör bozulması gibi.

Bilmiyorum bir sorayım

Arıza değil partikül dolmuş. Otobana çık 3-4bin devir arasında sabit 30-40dk yol al.

Dün yola çıktım baktımda olmuyor hep aynı hızda gittim 40 dk kadar aynıydı hep

Sordumda aynı modelin 2.5 kullanan akrabam var o sadece ilk kalkış yaparken oluyor diyor benimki sanki yazılım atılmış gibi çok fazla çıkıyor

Arıza değil partikül dolmuş. Otobana çık 3-4bin devir arasında sabit 30-40dk yol al.

Bunda partikül yok karadüzen bu turbosuz ve hala karaduman çıkıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…