Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2018 #1 Koltuk altından ayak bileklerine kadar kılları kesebileceğim makine tavsiyesine ihtiyacım var. Yardım ederseniz çok memnun kalırım.
Koltuk altından ayak bileklerine kadar kılları kesebileceğim makine tavsiyesine ihtiyacım var. Yardım ederseniz çok memnun kalırım.
L Learian Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 150 Çözümler 1 11 Haziran 2018 #2 Nasıl bir makine istiyorsunuz tam bilmiyorum ama benim kullandığım bir tane var sakallar için. Sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Etap Et-258 Berber Tipi Saç Sakal Traş Makinesi - n11.com Benim makine bu. Bakın isterseniz.
Nasıl bir makine istiyorsunuz tam bilmiyorum ama benim kullandığım bir tane var sakallar için. Sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Etap Et-258 Berber Tipi Saç Sakal Traş Makinesi - n11.com Benim makine bu. Bakın isterseniz.
Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2018 #3 Learian dedi: Nasıl bir makine istiyorsunuz tam bilmiyorum ama benim kullandığım bir tane var sakallar için. Sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Etap Et-258 Berber Tipi Saç Sakal Traş Makinesi - n11.com Benim makine bu. Bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bacak, koltuk altı ve göğüs kılı traş edebilen bir makine istiyorum açıkçası. Sadece bunu bulabildim, Philips BG105/11
Learian dedi: Nasıl bir makine istiyorsunuz tam bilmiyorum ama benim kullandığım bir tane var sakallar için. Sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Etap Et-258 Berber Tipi Saç Sakal Traş Makinesi - n11.com Benim makine bu. Bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bacak, koltuk altı ve göğüs kılı traş edebilen bir makine istiyorum açıkçası. Sadece bunu bulabildim, Philips BG105/11
OPwarchef Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 388 Çözümler 1 Yer Ankara 12 Haziran 2018 #4 Keremstein dedi: Bacak, koltuk altı ve göğüs kılı traş edebilen bir makine istiyorum açıkçası. Sadece bunu bulabildim, Philips BG105/11 Genişletmek için tıkla... Philips’in o modeli iyi görünüyor. Yorumlar, özellikler filan gayet iyi bence alınabilir. Benim önerimde yine Philips veya Braun olucaktı.
Keremstein dedi: Bacak, koltuk altı ve göğüs kılı traş edebilen bir makine istiyorum açıkçası. Sadece bunu bulabildim, Philips BG105/11 Genişletmek için tıkla... Philips’in o modeli iyi görünüyor. Yorumlar, özellikler filan gayet iyi bence alınabilir. Benim önerimde yine Philips veya Braun olucaktı.
Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2018 #5 OPwarchef dedi: Philips’in o modeli iyi görünüyor. Yorumlar, özellikler filan gayet iyi bence alınabilir. Benim önerimde yine Philips veya Braun olucaktı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
OPwarchef dedi: Philips’in o modeli iyi görünüyor. Yorumlar, özellikler filan gayet iyi bence alınabilir. Benim önerimde yine Philips veya Braun olucaktı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.