Travis Scott - Utopia

uatorn

Decapat
Daha fazla  
VD3.jpg

Bu albüm, o kadar büyüleyici bir yolculuk ki, kendimi onun derinliklerinde kaybettim ve adeta bir Ütopya dünyasına taşındım. Prodüksiyon, sanki bir uzak gelecekten gelmiş gibi hissettiriyor, bu olağanüstü bir durum. Mike Dean'in katkıları özellikle övgüye değer. Sık sık değişen beatler ve inanılmaz vokal performanslar, bu albümü ana akım albümlerden çok uzak bir yere koyuyor. Albüme verilen emek, Travis ve prodüktör ekibinin çabalarının net bir kanıtı.

Albümün parçaları titizlikle yapılandırılmış ve Travis'in ütopya algısına benzersiz bir bakış açısı sağlıyor. Son beş yılda bir sanatçı olarak büyümesini, karşılaştığı zorlukları, yaşadığı sıkıntıları ve elde ettiği zaferleri temsil ediyor. Ayrıca, Kanye West'in 'Yeezus' albümünden de etkiler hissedilir, ancak Travis, bunu zekice özümsemiş ve yeniden uygulamış, etkileyici ve benzersiz bir çalışmaya hayat vermiştir.

Ancak, albüm hatasız da değil. Örneğin, Bad Bunny'nin "K-POP" adlı şarkısındaki vokal performansı ne yazık ki rahatsız edici bir deneyim oldu. Özellikle konuk sanatçının katılımı doğru kullanılmamış gibi görünüyor, bu da parçanın genel akışından sapmasına neden oluyor. Bu probleme rağmen, albüm hâla Travis'in sanatsal büyümesini ve vizyonunu güçlü bir şekilde temsil ediyor.

Siz de Utopia albümünü dinlediniz mi?
Favoriniz olan şarkı veya feat'i belirtebilirsiniz.

Rodeo güzel albümdü.
Rodeo, hala benim en sevdiğim trap albümlerinden biri. Zaman içerisinde tüm şarkılarına geri dönüp dinlemeyi severim. Karanlık, derin ve eskimeyen bir yapıya sahip. Tam da bu yüzden Utopia'nın aynı yolu izleyip, üzerine bir şeyler eklemesi bu albümü, LaFlame hayranlarının istediği bir lezzete dönüştürmüş.

Albüm çok iyiydi ama Astroworld'den daha iyi olduğu düşünmüyorum. Albümden favorilerim TELEKINESIS, LOST FOREVER, I KNOW?, MY EYES, ve HYAENA oldu. Bu kadar Kanye etkisinin olduğu bir albümde Kanye düeti görmemek de çok üzücüydü. Travis keşke GODS COUNTRY ve TELEKINESIS'teki Kanye verse'lerini kaldırmasaydı.

Albüm çok iyiydi ama Astroworld'den daha iyi olduğu düşünmüyorum. Albümden favorilerim TELEKINESIS, LOST FOREVER, I KNOW?, MY EYES, ve HYAENA oldu. Bu kadar Kanye etkisinin olduğu bir albümde Kanye düeti görmemek de çok üzücüydü. Travis keşke GODS COUNTRY ve TELEKINESIS'teki Kanye verse'lerini kaldırmasaydı.
Kanye Baba.

HYAENA, MY EYES, TELEKINESIS, FEIN, I KNOW çok hoşuma gitti. Özellikle HYAENA'nın Beat'i harika. Özellikle B&O ses sistemli araçta dinlediğimde bambaşka bir his aldım.

Çok güzel olsa bile 5 yıl beklemeye değecek değildi.
90210 gibi bir şarkı hala gelemedi.

Eki Görüntüle 1887961
bu albüm, o kadar büyüleyici bir yolculuk ki, kendimi onun derinliklerinde kaybettim ve adeta bir ütopya dünyasına taşındım. Prodüksiyon, sanki bir uzak gelecekten gelmiş gibi hissettiriyor, bu olağanüstü bir durum. Mike Dean'in katkıları özellikle övgüye değer. Sık sık değişen beatler ve inanılmaz vokal performanslar, bu albümü ana akım albümlerden çok uzak bir yere koyuyor. Albüme verilen emek, travis ve prodüktör ekibinin çabalarının net bir kanıtı.

Albümün parçaları titizlikle yapılandırılmış ve Travis'in ütopya algısına benzersiz bir bakış açısı sağlıyor. Son beş yılda bir sanatçı olarak büyümesini, karşılaştığı zorlukları, yaşadığı sıkıntıları ve elde ettiği zaferleri temsil ediyor. Ayrıca, kanye West'in 'yeezus' albümünden de etkiler hissedilir, ancak travis, bunu zekice özümsemiş ve yeniden uygulamış, etkileyici ve benzersiz bir çalışmaya hayat vermiştir.

Ancak, albüm hatasız da değil. Örneğin, bad Bunny'nin "K-Pop" adlı şarkısındaki vokal performansı ne yazık ki rahatsız edici bir deneyim oldu. Özellikle konuk sanatçının katılımı doğru kullanılmamış gibi görünüyor, bu da parçanın genel akışından sapmasına neden oluyor. Bu probleme rağmen, albüm hâla Travis'in sanatsal büyümesini ve vizyonunu güçlü bir şekilde temsil ediyor.

Siz de utopia albümünü dinlediniz mi?
Favoriniz olan şarkı veya Feat'i belirtebilirsiniz.

Favori şarkım 1-til further notice 2-my eyes 3-topia twins. K-Pop'ı albümden saymam bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı