Tray AMD Ryzen 5 3500X alınır mı?

korro

Hectopat
Daha fazla  
2250TLye Tray olarak almayı düşünüyorum, bazıları çöp demiş ama bütçem dar napalım, şu an bende R3 3100 var onu satacağım önce.
Buna fan alacam mecburen ve fanı kaç liradır ortalama? Bir de sonradan almayı düşündüğüm RX 6600 ekran kartına yeter mi 3500X işlemci? Bir de son olarak, yayın veya render için değil oyun ve gündelik şeyler için istiyorum belirteyim.

Alınmaz diye bir şey yok. Kutusuz ve fansız olduğu için uygun oluyor. RX 6600 ile kullanabilirsiniz. Yeni soğutucu alıncaya kadar eskisini de kullanabilirsiniz. Soğutucu içinse yeni konu açabilirsiniz.

Ben kullanıyorum RX580 8G modelini destekliyor gayet iyi kullanıyorum.
RX6600'de de sorun çıkacağını sanmam.
Çöp diyenler Allah bilir Core 2 Duo kullanıyordur, bakma sen.

Teşekkürler. Peki R3 3100'ün piyasası kaçadır sizce satmak istediğimde?

İkinci el sorun olmaz dersen 2000 TL'den Ryzen 5 3600'ler başlıyor. Yanına da bi' Snowman T6 alırsın 250 TL'ye, 3500X parasına hem daha güçlüsü hem de soğutucu olduğu için serin çalışacak.

İkinci el sorun olmaz dersen 2000 TL'den Ryzen 5 3600'ler başlıyor. Yanına da bi' Snowman T6 alırsın 250 TL'ye, 3500X parasına hem daha güçlüsü hem de soğutucu olduğu için serin çalışacak.

Hocam alacağım dükkan benim eski RAM ve CPU'yu takasa kabul edebilir, o yüzden bunu düşündüm, yoksa satması zor R3 3100 ve Vengeance 3000MHz 16 GB RAM'i.
Yani 3500X çok kötü değilse alayım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…