B Bybarsi Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2017 #1 Sistem topladım. Topladığım yerde işlemcimin kutusunu istediğimde ''işlemciniz traydır'' dedi. Ne anlama geliyor acaba?
Sistem topladım. Topladığım yerde işlemcimin kutusunu istediğimde ''işlemciniz traydır'' dedi. Ne anlama geliyor acaba?
Çözüm Recep Baltaş 3 Aralık 2017 Tray, tepsi demektir. İşlemciler tepsi ile toptan alınmış, kutusu yok. Bu şekilde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tray, tepsi demektir. İşlemciler tepsi ile toptan alınmış, kutusu yok. Bu şekilde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #11 VonalOrdu dedi: Evet farkındayım daha sonra bu konuda benim gibi merakı olanlara bilgi olsun diye yazman istedim Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım zaten gerek yoktu. Artı 0 Eksi
VonalOrdu dedi: Evet farkındayım daha sonra bu konuda benim gibi merakı olanlara bilgi olsun diye yazman istedim Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım zaten gerek yoktu.
kebab destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 24 Mayıs 2020 #12 Recep Baltaş dedi: Tray, tepsi demektir. İşlemciler tepsi ile toptan alınmış, kutusu yok. Bu şekilde: Eki Görüntüle 269687 Genişletmek için tıkla... Bayram çikolatası gibi. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Tray, tepsi demektir. İşlemciler tepsi ile toptan alınmış, kutusu yok. Bu şekilde: Eki Görüntüle 269687 Genişletmek için tıkla... Bayram çikolatası gibi.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 29 Eylül 2020 #13 250519 dedi: Hocam konuyu hortlattınız.. Genişletmek için tıkla... Dürtme gibi oldu. Hortlatma farklı. Artı 0 Eksi
250519 dedi: Hocam konuyu hortlattınız.. Genişletmek için tıkla... Dürtme gibi oldu. Hortlatma farklı.
QUADRO42 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 152 27 Ocak 2022 #14 0rkinos dedi: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Bu sistemde mesela tray işlemci diyor fanı olmadığı için daha çok mu ısınacak? Genişletmek için tıkla... fan takmazsan işlemcin en küçük zorlamada yanar onlar fan göndermiyor sen kendin alıp taktırıyorsun veya takıyorsun Artı 0 Eksi
0rkinos dedi: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Bu sistemde mesela tray işlemci diyor fanı olmadığı için daha çok mu ısınacak? Genişletmek için tıkla... fan takmazsan işlemcin en küçük zorlamada yanar onlar fan göndermiyor sen kendin alıp taktırıyorsun veya takıyorsun
5 537017 Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #15 QUADRO42 dedi: Fan takmazsan işlemcin en küçük zorlamada yanar onlar fan göndermiyor sen kendin alıp taktırıyorsun veya takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Denedin mi? Koruması var fan olmazsa işlemci 100°c ulaşınca PC kapanır. Artı 0 Eksi
QUADRO42 dedi: Fan takmazsan işlemcin en küçük zorlamada yanar onlar fan göndermiyor sen kendin alıp taktırıyorsun veya takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Denedin mi? Koruması var fan olmazsa işlemci 100°c ulaşınca PC kapanır.
F104 Starfighter Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500, 8x4 XPG D35 3200MHZ DDR4, MSI PRO B550M-P, MSI GAMING X RX580 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar teknisyeni 13 Şubat 2024 #16 QUADRO42 dedi: Fan takmazsan işlemcin en küçük zorlamada yanar onlar fan göndermiyor sen kendin alıp taktırıyorsun veya takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bloğu sökük ekran kartına FurMark açtığım oldu. Yanık kokusu çıkıyor ama koruması olduğu için yanmıyor. Artı 0 Eksi
QUADRO42 dedi: Fan takmazsan işlemcin en küçük zorlamada yanar onlar fan göndermiyor sen kendin alıp taktırıyorsun veya takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bloğu sökük ekran kartına FurMark açtığım oldu. Yanık kokusu çıkıyor ama koruması olduğu için yanmıyor.