Vatandan hazır sistem aldım işlemci 12400F ama galiba tray kutusuz olarak aldım ve sıvı soğutma eklettirdim. Bu kutusuz işlemci performans kaybı yaşatır mı ne gibi farkı var?
sıvı soğutma almıştım zaten stok fan olmasına gerek yok değil mi?Performans ile alakası yok. Kutusuz ve stok fansız oluyor sadece.
Gerek yok.sıvı soğutma almıştım zaten stok fan olmasına gerek yok değil mi?
teşekkür ederim, içim rahatladı. iyi ki sıvı soğutma ekletmişimGerek yok.
Ne eklediniz bu arada? Ortalama bir kule tipiyle de kolayca soğutulabilen bir işlemci o.teşekkür ederim, içim rahatladı. iyi ki sıvı soğutma ekletmişim
Hocam ayıptır sorması o soğutucuya ne kadar verdiniz? 6000TL fiyat yazmışlar vatanın kendi sitesinde. Stok fanla bile soğuyor o işlemci sadece baş ağrıtıyor. 700TL'ye alacağınız kule tipiyle de soğuyor.Cougar Helor 240 2x120mm olması lazım
maalesef bilmediğim için satış sorumlusuna güvendim hata etmişimHocam ayıptır sorması o soğutucuya ne kadar verdiniz? 6000TL fiyat yazmışlar vatanın kendi sitesinde. Stok fanla bile soğuyor o işlemci sadece baş ağrıtıyor. 700TL'ye alacağınız kule tipiyle de soğuyor.
İşlemcinin kendisinden daha çok para vermişsiniz sanırım işlemci soğutmaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.