Tray işlemci satın alınır mı?

Bl4dius

Decapat
Daha fazla  
3 gün önce aşağıdaki linkte yer alan AMD Ryzen 7 7800x3D işlemciyi tray (kutusuz) olarak bilgirize mağazasından satın aldım ve bugün elime ulaştı.

Ürün Linki

ilk açtığımda işlemcinin üzerinde hafif bir parmak izi fark ettim, ancak nemli bir bezle sildiğimde herhangi bir çizik veya fiziksel kusur bulunmadığını gördüm.

Sizden ricam:

• Daha önce bilgirize mağazasından alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir satıcı mı?
  • Tray işlemci satın almak ne kadar mantıklı? Daha önce kullanılmış olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı?

Başlıktaki sorunuza istinaden evet tray işlemci alınır ve güvenlidir.

Satici guvenilir olduktan sonra tray islemci almak problem cikartmaz hocam. Bendeki islemci de tray. Parmak izi konusunu bilmiyorum ancak kutusu yoksa parmak izi olmasi normal gibi geldi bana. Sonucta ellemeden kargolamasi imkansiz. Urunu aldigin satici hakkinda bilgim yok.

Satıcıyı bilmiyorum ama ben tray aldım işlemcimi herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu satıcıdan almadım ama bende TRAY işlemci kullanıyorum. Bu işlemciler baklava tepsisi misali geldiği için parmak izi gibi durumlar çok olası, adamlar elle kutuya koyup paketliyor.

2.el veya iade ürün olup olmadığını anlamanız imkansız. Çoğunlukla işlemciler zaten zor bozulan parçalar, eğer sorunsuz çalışıyorsa ve sentetik testlerde iyi puan alıyorsa bir mahsuru olmaz.

Hali hazırda işlemci fanı olan ve maddi olarak ucuza kaçmak isteyenler için iyi bir fırsat TRAY işlemciler ama yakın fiyata kutulu varsa tabi daha mantıklı. Çoğunlukla arada ciddi fark olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…