O osman2kj Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #11 Fatih A dedi: O kadar yapamazlar gibi geliyor bana. Yaşa dışı sonuçta. Ben sadece garantiden şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Arayıp satıcıya sormak en doğrusu hocam ,içiniz rahat eder. Garantilidir büyük ihtimal.
Fatih A dedi: O kadar yapamazlar gibi geliyor bana. Yaşa dışı sonuçta. Ben sadece garantiden şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Arayıp satıcıya sormak en doğrusu hocam ,içiniz rahat eder. Garantilidir büyük ihtimal.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 22 Şubat 2021 #12 Sordum. Verilen cevap; (Benim sorum genel olaraktı, bu yüzden ilk önce satıcıya değil foruma sordum.)
Sordum. Verilen cevap; (Benim sorum genel olaraktı, bu yüzden ilk önce satıcıya değil foruma sordum.)
K krsck Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #13 Fatih A dedi: Sordum. Verilen cevap; Eki Görüntüle 891028 (Benim sorum genel olaraktı, bu yüzden ilk önce satıcıya değil foruma sordum.) Genişletmek için tıkla... İmzanızdaki de ekinin ayrı yazılması gerekiyor.
Fatih A dedi: Sordum. Verilen cevap; Eki Görüntüle 891028 (Benim sorum genel olaraktı, bu yüzden ilk önce satıcıya değil foruma sordum.) Genişletmek için tıkla... İmzanızdaki de ekinin ayrı yazılması gerekiyor.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 22 Şubat 2021 #14 krsck dedi: İmzanızdaki de ekinin ayrı yazılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Fark etmemişim. Düzelttim.
krsck dedi: İmzanızdaki de ekinin ayrı yazılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Fark etmemişim. Düzelttim.