O oSAVASo Yoctopat Katılım 26 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:28 #1 İlk defa sistem toplayacağım. Box kutularında garanti ve fan avantajını biliyorum ve zaten Phantom Spirit 120 veya 140 hava soğutucusundan alacağım. Sizce hangisi mantıklı olur? Önereceğiniz bir işlemci var mı?
İlk defa sistem toplayacağım. Box kutularında garanti ve fan avantajını biliyorum ve zaten Phantom Spirit 120 veya 140 hava soğutucusundan alacağım. Sizce hangisi mantıklı olur? Önereceğiniz bir işlemci var mı?
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.252 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Bayburt Dün 13:30 #2 Tray al. Diğer sistem bilgilerini, bütçeyi verirsen işlemci önerebiliriz
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.253 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:30 #3 Tabii ki tray. Garanti tray işlemcilerde de geçerli, sadece soğutucu gelmiyor. Fiyat farkı kaç?
O oSAVASo Yoctopat Katılım 26 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:32 #4 Fruko Gazoz dedi: Tray al. Diğer sistem bilgilerini, bütçeyi verirsen işlemci önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Fruko Gazoz dedi: Tray al. Diğer sistem bilgilerini, bütçeyi verirsen işlemci önerebiliriz Genişletmek için tıkla... Sadece kasa 60k civarı uzun süre sıkıntısız götürecek bi sistem lazım Emma Stone dedi: Tabii ki tray. Garanti tray işlemcilerde de geçerli, sadece soğutucu gelmiyor. Fiyat farkı kaç? Genişletmek için tıkla... Traylarin daha önce kullanıp kullanılmadığı bilinmiyomuş ve 1 yıl garanti süresi veriliyomuş
Fruko Gazoz dedi: Tray al. Diğer sistem bilgilerini, bütçeyi verirsen işlemci önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Fruko Gazoz dedi: Tray al. Diğer sistem bilgilerini, bütçeyi verirsen işlemci önerebiliriz Genişletmek için tıkla... Sadece kasa 60k civarı uzun süre sıkıntısız götürecek bi sistem lazım Emma Stone dedi: Tabii ki tray. Garanti tray işlemcilerde de geçerli, sadece soğutucu gelmiyor. Fiyat farkı kaç? Genişletmek için tıkla... Traylarin daha önce kullanıp kullanılmadığı bilinmiyomuş ve 1 yıl garanti süresi veriliyomuş
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 463 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:33 #5 Bazı tray işlemcilerde soğutucu da geliyor, İtopya'dan aldığım AMD işlemci wraith ile gelmişti.
O oSAVASo Yoctopat Katılım 26 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:34 #6 hyg dedi: Bazı tray işlemcilerde soğutucu da geliyor, İtopya'dan aldığım AMD işlemci wraith ile gelmişti. Genişletmek için tıkla... Reisim soğutucu gelmesi çok önemli değil zaten ben her türlü alacağım benim merak ettiğim sıkıntı sorun çıkartırmı tray olanlar
hyg dedi: Bazı tray işlemcilerde soğutucu da geliyor, İtopya'dan aldığım AMD işlemci wraith ile gelmişti. Genişletmek için tıkla... Reisim soğutucu gelmesi çok önemli değil zaten ben her türlü alacağım benim merak ettiğim sıkıntı sorun çıkartırmı tray olanlar
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 463 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:36 #7 oSAVASo dedi: Reisim soğutucu gelmesi çok önemli değil zaten ben her türlü alacağım benim merak ettiğim sıkıntı sorun çıkartırmı tray olanlar Genişletmek için tıkla... Trayler de garantiye sahip, kutulular da trayde üretiliyor tek fark trayler kutulanmadan satılıyor.
oSAVASo dedi: Reisim soğutucu gelmesi çok önemli değil zaten ben her türlü alacağım benim merak ettiğim sıkıntı sorun çıkartırmı tray olanlar Genişletmek için tıkla... Trayler de garantiye sahip, kutulular da trayde üretiliyor tek fark trayler kutulanmadan satılıyor.
O oSAVASo Yoctopat Katılım 26 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:38 #8 hyg dedi: hyg dedi: Trayler de garantiye sahip, kutulular da trayde üretiliyor tek fark trayler kutulanmadan satılıyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Kullanılmış olma ihtimal var mı
hyg dedi: hyg dedi: Trayler de garantiye sahip, kutulular da trayde üretiliyor tek fark trayler kutulanmadan satılıyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Kullanılmış olma ihtimal var mı
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 463 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:41 #9 oSAVASo dedi: Kullanılmış olma ihtimal var mı Genişletmek için tıkla... Normalde olmaması gerekiyor ama Türkiye'de mümkün. Şaşırtmaz yani.
oSAVASo dedi: Kullanılmış olma ihtimal var mı Genişletmek için tıkla... Normalde olmaması gerekiyor ama Türkiye'de mümkün. Şaşırtmaz yani.
O oSAVASo Yoctopat Katılım 26 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:42 #10 En güvenilir nerden alabilirim