Çözüldü Tray R5 5600 0 mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
DFS bilgisayardan aldım siyah lekeler var fatura istedim attılar ama emin olamadım lekeler çıkar dediler sildim kolonyalı peçete ile çıkmadı iade etmeli miyim?

Dosya Ekleri

• Snapchat-1674479383.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 54
Çözüm
Ama kral 0 diye aldim.

Sevgili hocam işlemci zaten sıfır ne diye endişe ediyorsunuz ki işlemcilerin üzerlerinde toz ws olabilir bu ikinci el kullanıldı anlamına gelmiyor ki. Takın kullanın bakın sıcaklık değerlerine kullanım oranına bir sıkıntı yok ise yoktur zaten sonradan da çıkmaz.
Ama kral 0 diye aldim.

Sevgili hocam işlemci zaten sıfır ne diye endişe ediyorsunuz ki işlemcilerin üzerlerinde toz ws olabilir bu ikinci el kullanıldı anlamına gelmiyor ki. Takın kullanın bakın sıcaklık değerlerine kullanım oranına bir sıkıntı yok ise yoktur zaten sonradan da çıkmaz.

Çözüm

Haklısınız yarın değerleri paylaşacağım.

Format atmam lazimmi

Format atmam lazimmi

Format atmam lazimmi

Son düzenleme:

Hocam gözünüzü seveyim fikrinize ters düşen oldu mu hemen dislike atıyorsunuz hayır mantıklı açıklamanız olsa anlayacağım. Sıfır diye ürün ayıplı çıkmaz mı diyorsunuz siz şimdi? Hayır yani ürün 2. el olsa da olmasa da sorun olabilir biz 2. el kullanılmış mi dedik? Urunun üstündeki leke daha büyük sanıyordum ben o yüzden iade edin dedim. Biz mesaj yazarken resim koymamisti arkadaş daha. Siz 2. elde üstünde siyah lekeler olan bir ürün alır mısınız? Üründe performans sorunu olmasa bile satarken sorun çıkaracak belki. Her ihtimali düşünmek lazım. Yüzeysel düşünüyorsunuz hep. Böyle bir yere varamayız.

Haklısınız hocam benim hatam resimli koyduğumda hala fikriniz aynimi

Dosya Ekleri

• 20240905_105245.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 32
Haklısınız hocam benim hatam resimli koyduğumda hala fikriniz aynimi.

Hocam ben en başta büyükçe lekeler var sanıyordum attığınız resme göre bir sıkıntı yok. CPU Z, OCCT gibi programlarla testini yapın. Oyun oynayın. Degerlerde sıkıntı yok ise kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…