Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Ekim 2023 #11 Cengizhan DOLAK dedi: Kendi sistemimden hariç bir sistem için aldım. Anakart B450M-A PRO MAX mATX anakart için aldım ben işlemciyi. BIOS Update gerekiyor mu diyorsunuz yani şimdi. Bilgisayarcıya verdim kendisi denedi başka işlemciyle öyle açılıyor. Genişletmek için tıkla... O anakart icinde gerekli eger kutusunda 5000 Ready etiketi yoksa.
Cengizhan DOLAK dedi: Kendi sistemimden hariç bir sistem için aldım. Anakart B450M-A PRO MAX mATX anakart için aldım ben işlemciyi. BIOS Update gerekiyor mu diyorsunuz yani şimdi. Bilgisayarcıya verdim kendisi denedi başka işlemciyle öyle açılıyor. Genişletmek için tıkla... O anakart icinde gerekli eger kutusunda 5000 Ready etiketi yoksa.
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #12 Update yapılmış ya şimdi öğrendim de sanırım cidden işlemcide sorun var gibi duruyor. İade süreci başlatayım en iyisi. Teşekkür ederim herkese.
Update yapılmış ya şimdi öğrendim de sanırım cidden işlemcide sorun var gibi duruyor. İade süreci başlatayım en iyisi. Teşekkür ederim herkese.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.844 Makaleler 1 Çözümler 44 9 Ekim 2023 #13 Update yapılmasına rağmen hala açılmıyorsa işlemcide sorun olabilir. Yine de eğer imkanınız varsa başka anakart üzerinde deneyin.
Update yapılmasına rağmen hala açılmıyorsa işlemcide sorun olabilir. Yine de eğer imkanınız varsa başka anakart üzerinde deneyin.
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #14 alp15eren dedi: Update yapılmasına rağmen hala açılmıyorsa işlemcide sorun olabilir. Yine de eğer imkanınız varsa başka anakart üzerinde deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tavsiye için.
alp15eren dedi: Update yapılmasına rağmen hala açılmıyorsa işlemcide sorun olabilir. Yine de eğer imkanınız varsa başka anakart üzerinde deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tavsiye için.