Kali güvenlik için. Sanal makinede var. Arada takılıyorum. İçinde bir sürü araç olan bir dağıtımı günlük hayatımda kullanmaya gerek yok.TR de Kali Linux o kadar çok kullanılmıyor, herkes Ubuntu kullanıyor ama Kali eskisi gibi değil, neden?
Kali güvenlik için. Sanal makinede var. Arada takılıyorum. İçinde bir sürü araç olan bir dağıtımı günlük hayatımda kullanmaya gerek yok.
Yani, şimdi sen bunda siber güvenlik işleri ile uğraşıyorsun. Belirli bir oranda gizli kalman gerek. Ama microsoft her attığın adımı sunucularına gönderiyor. WSL kullanma taraftarı değilim. Microsoft sırf açık kaynak olmamak için linux kerneline geçmiyor ve böyle acayip çözümler buluyor. Bence sanal makineye ssh ile sistem kurmak daha mantıklı illede windows diyorsan. Zaten hayatımda tamamen linux kullanıyorum.WSL'i de var onun hakkinda ne düşünüyorsun?
Yani, şimdi sen bunda siber güvenlik işleri ile uğraşıyorsun. Belirli bir oranda gizli kalman gerek. Ama Microsoft her attığın adımı sunucularına gönderiyor. WSL kullanma taraftarı değilim. Microsoft sırf açık kaynak olmamak için Linux kerneline geçmiyor ve böyle acayip çözümler buluyor. Bence sanal makineye SSH ile sistem kurmak daha mantıklı illede Windows diyorsan. Zaten hayatımda tamamen Linux kullanıyorum.
16gb ram ile 8 dakikada artix kurabiliyorum ben. Bir sıkıntı yok. Sanallaştırmayı açtınızmı?Sanal makine kadar can sıkıcı bir şey görmedim upgrade, Update'e bir saat verdigim günler oldu.
16 GB RAM ile 8 dakikada artix kurabiliyorum ben. Bir sıkıntı yok. Sanallaştırmayı açtınız mı?
Geçmiş olsun hocam. Umarım en yakın zamanda iyi bir bilgisayarınız olur.Hepsi açık fakat PC'den dolayı herhalde, normal PC bazı kişisel sebeplerimden dolayı gitti, o yüzden kendime eski bir bilgisayar aldım bunda da herhangi bir iş yapamıyorum, hobilerimden biri gitti diyebilirim.
Geçmiş olsun hocam. Umarım en yakın zamanda iyi bir bilgisayarınız olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.