Ücretsiz Trek to Yomi Prime Gaming'de bedava oldu

Makaleler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan pek bir şey anlamadım da al gitsin, bedava zaten.

@Turkish Delight, açıkçası oyunların kendi Launcher'lerini zorla kullandırmaya çalışması sinir bozucu oldukça. Oyuna sahip olsam da malum yollardan oynuyorum diyelim. Mesela Far Cry serisi 4-5'e sahibim. 4 oynuyorum. Sırf Ubisoft Connect ile uğraşmamak için Ubisoft Connect'ten oynamıyorum oyunu.

@Turkish Delight, oyunları Steam'den aldığımız yetmiyormuş gibi bir de kendi Launcher'lerini kullanmaya itiyorlar -Rockstar Games, Ubisoft Connect, EA App-. Steam dolara geçtiğinden beri cebimden tek kuruş para çıkmadı Steam için. Sizlere de tavsiye ederim.

Rockstar Games'ten nefret ediyorum. Hesabın e-postasına erişimim yok diye desteğe yazdım, ne istedilerse hepsini attım eksiksiz bir şekilde. Daha sonra dalga geçer gibi, siz olduğunuzu doğrulayamadık dediler. Elimde oyun var ama launcher saçmalığı yüzünden giremiyorum.

@Turkish Delight, oyunlarını zaten Steam'e satışa koymuşlar. Bir de bizim Launcher'imizden de girin diyorlar. Fiyasko tam anlamıyla. RDR2, GTA V gibi oyunlar yapmasaydı kimse o Rockstar Launcher'ini kullanmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…