yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 880 Çözümler 3 29 Ağustos 2024 #1 Tren SIM world 4 oynamak için Game Pass satın aldım ama satın almamı söylüyor, Game Pass'tan kaldırıldı mı yoksa ne?
Tren SIM world 4 oynamak için Game Pass satın aldım ama satın almamı söylüyor, Game Pass'tan kaldırıldı mı yoksa ne?
Çözüm Cheese Wizzard 29 Ağustos 2024 31 Temmuz'da Game Pass'ten kalktı. Ama olsun hala bir sürü güzel oyuna sahipsin, bitmeden bence oyna, tür söylersen öneri yapabilirim.
31 Temmuz'da Game Pass'ten kalktı. Ama olsun hala bir sürü güzel oyuna sahipsin, bitmeden bence oyna, tür söylersen öneri yapabilirim.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 31 Temmuz'da Game Pass'ten kalktı. Ama olsun hala bir sürü güzel oyuna sahipsin, bitmeden bence oyna, tür söylersen öneri yapabilirim. Artı 0 Eksi Çözüm
31 Temmuz'da Game Pass'ten kalktı. Ama olsun hala bir sürü güzel oyuna sahipsin, bitmeden bence oyna, tür söylersen öneri yapabilirim.
KS KS yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 880 Çözümler 3 29 Ağustos 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Ama olsun hala bir sürü güzel oyuna sahipsin, bitmeden bence oyna, tür söylersen öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam yapabilirsiniz, ilk aklımda call of duty var. Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: Ama olsun hala bir sürü güzel oyuna sahipsin, bitmeden bence oyna, tür söylersen öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam yapabilirsiniz, ilk aklımda call of duty var.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 yigit3585 dedi: Olur hocam yapabilirsiniz, ilk aklımda call of duty var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ne? Ne tür seversin. Artı 0 Eksi
yigit3585 dedi: Olur hocam yapabilirsiniz, ilk aklımda call of duty var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ne? Ne tür seversin.
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: 31 Temmuz'da Game Pass'ten kalktı. Ama olsun hala bir sürü güzel oyuna sahipsin, bitmeden bence oyna, tür söylersen öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Film tarzı seçim oyunları var mı bildiğiniz as dusk falls hariç. Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: 31 Temmuz'da Game Pass'ten kalktı. Ama olsun hala bir sürü güzel oyuna sahipsin, bitmeden bence oyna, tür söylersen öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Film tarzı seçim oyunları var mı bildiğiniz as dusk falls hariç.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #6 Drivefast dedi: Film tarzı seçim oyunları var mı bildiğiniz as dusk falls hariç. Genişletmek için tıkla... Life is Strange kalkmadıysa oynanır. Kalkmış . Son düzenleme: 29 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Drivefast dedi: Film tarzı seçim oyunları var mı bildiğiniz as dusk falls hariç. Genişletmek için tıkla... Life is Strange kalkmadıysa oynanır. Kalkmış .
KS KS yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 880 Çözümler 3 29 Ağustos 2024 #7 Cheese Wizzard dedi: Ekran kartı ne? Ne tür seversin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım AMD RX 5700. Sevdiğim türler simülasyon, aksiyon, strateji Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: Ekran kartı ne? Ne tür seversin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım AMD RX 5700. Sevdiğim türler simülasyon, aksiyon, strateji
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #8 yigit3585 dedi: Ekran kartım AMD RX 5700. Sevdiğim türler simülasyon, aksiyon, strateji Genişletmek için tıkla... Simülasyon seviyorsan EA Play Grid Legends'i şiddetle öneririm, aksiyon olarak CoD, Dead Space var, strateji olarak vardı ama unuttum. Artı 0 Eksi
yigit3585 dedi: Ekran kartım AMD RX 5700. Sevdiğim türler simülasyon, aksiyon, strateji Genişletmek için tıkla... Simülasyon seviyorsan EA Play Grid Legends'i şiddetle öneririm, aksiyon olarak CoD, Dead Space var, strateji olarak vardı ama unuttum.