Trend Micro Antivirüs nasıldır?

Avast! Free veritabanı bakımından daha gelişmiş. Fakat ücretli Trend Micro'ya geçiş yaparsanız daha kapsamlı koruma sağlayacaktır. Lisans ücreti uygun zaten. Deneme sürümünü kullanın, beğenirseniz satın alın.
Hocam ESET Smart Security Premium almaya karar verdim, yardımlarınız için teşekkürler.

Trend Micro yerine Norton AV Plus önerebilirim. Fiyat olarak hala epey cazip bir ürün.
Hocam Norton v24 sürümünden beri Avast motoruna geçti diye biliyorum, yani Avast kopyası gibi bir şey oldu.

Hocam ESET Smart Security Premium almaya karar verdim, yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam Norton v24 sürümünden beri Avast motoruna geçti diye biliyorum, yani Avast kopyası gibi bir şey oldu.
Tabi ki bu programlar ev kullanıcıları için, size fiyat ve konfor olarak en optimumu veren ürünü tercih etmelisiniz, bu size kalmış bir seçim elbette.

Benim kişisel olarak tercih edeceğim ürün Trend Micro yerine Norton olur idi; kaynak kullanımı ve koruma özellikleri bakımından Norton'un son testleri bir miktar daha başarılı diğer ürüne kıyas ile.

AV-Comp'un 2024 özetini inceleyebilirsiniz fikir vermesi açısından:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı