Trend Micro Maximum Security İle Devam Edilmeli mi?

Makaleler
1
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
-
Arkadaşlar merhaba. 3 yıldır Trend Micro'nun Maximum Security programı ile bilgisayarımı korumaktayım. Bilgisayarım bugüne kadar hiçbir virüs almadı. Peki sorum şu: Trend Micro Maximum Security'nin alternatifi olur dediğiniz bir program var mı? Yoksa Trend Micro lisansımı uzatayım mı? Lisansın bitişi 15 Ağustos günü.

Webroot Secureanywhere son zamanlar çok tercih edilen ve kaliteli bir program. Sistemi çok çok az yorması ve tarama sonuçları açısından tercih edilebilir.

Kaspersky ve Bitdefender iyi bir alternatiftir. Fiyat genelde ürünler arasındaki en büyük belirleyici oluyor. Genel olarak istenilen düzeyde koruma sağlıyor bu ürünler.
Bitdefender önceden kullandım. Burası biraz şahsi görüşüm ama siz ne dersiniz bilemem: Trend Micro bence Bitdefender'dan daha iyi. Kaspersky'i düşünüyorum aslında.

Yani güvenlik kısmı yine sizin kullanım alışkanlıklarınıza kalıyor. Riskli sitelerde dolanıp riskli yazılımları çalıştırıyorsanız hangi programı kullanırsanız kullanın risk altında olmaya devam edersiniz. Onun dışında bahsedilen programların hepsi iyidir. Kaspersky'i satın alabilirsin. Ben birkaç yıl kullandım ancak uygun fiyata bulamadığım için devam etmedim.

Özellikle son günlerde yaptığı taramalar ile Trend Micro'da kalma kararı aldım. 6.01 GB disk alanı kazandım...

Trend Micro başarılı bir virüs programı

Trend Micro Total Security kullanıyordum. Fakat 2 gün önce mailden gelen virüsü tarama yaptım malesef temiz çıkardı. O yüzden Kaspersky internet security geçtim. Aynı dosyayı Kaspersky ile taradım trojen uyarısı verdi. Tabiki tercih sizin. Ben Kaspersky’dan şaşmam.

2 gün önce Maximum Security lisansı aldım. Yeni bir bilgisayar alma durumunda Kaspersky'i deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…