A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Mayıs 2017 #1 Av-test Windows 10 sonuçlarına göre gayet iyi bir program. Fakat Hepsiburada, 2 yıl 1 kullanıcı olarak %60 indirimli yani 12 TL' ye satıyor. Satıcı da kendisi. Yorumlarına baktığımda pek iyi olmadığı söyleniyor. Sizin fikriniz ne? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2017
Av-test Windows 10 sonuçlarına göre gayet iyi bir program. Fakat Hepsiburada, 2 yıl 1 kullanıcı olarak %60 indirimli yani 12 TL' ye satıyor. Satıcı da kendisi. Yorumlarına baktığımda pek iyi olmadığı söyleniyor. Sizin fikriniz ne?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 13 Mayıs 2017 #2 Köklü bir firma ve ürünü. Hafif bir yazılımdır. Üst düzey koruma sağlamadığı gerçek. Fakat yine de kullanılabilir.
Köklü bir firma ve ürünü. Hafif bir yazılımdır. Üst düzey koruma sağlamadığı gerçek. Fakat yine de kullanılabilir.
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 13 Mayıs 2017 #3 THE_MILLER dedi: Köklü bir firma ve ürünü. Hafif bir yazılımdır. Üst düzey koruma sağlamadığı gerçek. Fakat yine de kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam AV-Comparatives'in gerçek zamanlı koruma testinde %100'lük bir başarı elde etmişti. Performans testi biraz kötü gibi.
THE_MILLER dedi: Köklü bir firma ve ürünü. Hafif bir yazılımdır. Üst düzey koruma sağlamadığı gerçek. Fakat yine de kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam AV-Comparatives'in gerçek zamanlı koruma testinde %100'lük bir başarı elde etmişti. Performans testi biraz kötü gibi.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2017 #4 O testlere itibar etmeyin. Trend Micro iyi bir yazılım değildir. Üzerine biraz daha ekleyip kaliteli bir yazılım alın.
O testlere itibar etmeyin. Trend Micro iyi bir yazılım değildir. Üzerine biraz daha ekleyip kaliteli bir yazılım alın.
T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 13 Mayıs 2017 #5 YKTYN dedi: O testlere itibar etmeyin. Trend Micro iyi bir yazılım değildir. Üzerine biraz daha ekleyip kaliteli bir yazılım alın. Genişletmek için tıkla... Ben de inanamıyorum ama söylemek istedim sadece. Microsoft bile iyi sayılabilecek bir puan alıyor testlerden.
YKTYN dedi: O testlere itibar etmeyin. Trend Micro iyi bir yazılım değildir. Üzerine biraz daha ekleyip kaliteli bir yazılım alın. Genişletmek için tıkla... Ben de inanamıyorum ama söylemek istedim sadece. Microsoft bile iyi sayılabilecek bir puan alıyor testlerden.