L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 3 Kasım 2020 #1 av-comparatives.org sitesinde gördüğüm kadarıyla iyi bir yazılım fakat malware yakalamada sıkıntısı varmış, tabii ki sizden de nasıl olduğunu bilmek isterim. Dosya Ekleri adweghtrf.PNG 9,8 KB · Görüntüleme: 73
av-comparatives.org sitesinde gördüğüm kadarıyla iyi bir yazılım fakat malware yakalamada sıkıntısı varmış, tabii ki sizden de nasıl olduğunu bilmek isterim.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 3 Kasım 2020 #2 Ne olduğunu bilmediğiniz bir yazılım indirmediğiniz sürece Windows Defender yeterlidir. Alternatif olarak WebRoot Cyber Security önerebilirim.
Ne olduğunu bilmediğiniz bir yazılım indirmediğiniz sürece Windows Defender yeterlidir. Alternatif olarak WebRoot Cyber Security önerebilirim.
yazicizadee Decapat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 193 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Kasım 2020 #3 Ben kullandım. Güzel ama aşırı karışıyor. Ayrıca gerçekten false positive oranı yuksek. Ücretsizlerden en iyisi Kaspersky ve Bitdefender.
Ben kullandım. Güzel ama aşırı karışıyor. Ayrıca gerçekten false positive oranı yuksek. Ücretsizlerden en iyisi Kaspersky ve Bitdefender.