E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 7 Temmuz 2021 #1 1 saat içinde gönderilir denilen kod 1,5 gündür gönderilmiyor. Satıcıya yazdım; Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi alın dedi. Müşteri hizmetleride ürün gönderilmemiş 1 gün bekleyin dedi dün. Bugün yine yok. Başına böyle bir olay gelen var mı?
1 saat içinde gönderilir denilen kod 1,5 gündür gönderilmiyor. Satıcıya yazdım; Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi alın dedi. Müşteri hizmetleride ürün gönderilmemiş 1 gün bekleyin dedi dün. Bugün yine yok. Başına böyle bir olay gelen var mı?
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #2 Bugünde bekleyin olmazsa müşteri hizmetlerini arayın. Keşke Steam üzerinden satın alsaydınız. Fiyat farkı yok sanırsam.
Bugünde bekleyin olmazsa müşteri hizmetlerini arayın. Keşke Steam üzerinden satın alsaydınız. Fiyat farkı yok sanırsam.
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 7 Temmuz 2021 #3 Dyflinn dedi: Bugünde bekleyin olmazsa müşteri hizmetlerini arayın. Keşke Steam üzerinden satın alsaydınız. Fiyat farkı yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kart internet alışverişine kapalıydı uğraşmamak için oradan yaptım.
Dyflinn dedi: Bugünde bekleyin olmazsa müşteri hizmetlerini arayın. Keşke Steam üzerinden satın alsaydınız. Fiyat farkı yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kart internet alışverişine kapalıydı uğraşmamak için oradan yaptım.
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 7 Temmuz 2021 #4 EMİNFW233 dedi: Kart internet alışverişine kapalıydı uğraşmamak için oradan yaptım. Genişletmek için tıkla... Kartınız internet alışverişine kapalıysa Trendyol'dan nasıl aldınız?
EMİNFW233 dedi: Kart internet alışverişine kapalıydı uğraşmamak için oradan yaptım. Genişletmek için tıkla... Kartınız internet alışverişine kapalıysa Trendyol'dan nasıl aldınız?
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 7 Temmuz 2021 #5 238950 dedi: Kartınız internet alışverişine kapalıysa Trendyol'dan nasıl aldınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Trendyol'da sıkıntı çıkarmıyor.
238950 dedi: Kartınız internet alışverişine kapalıysa Trendyol'dan nasıl aldınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Trendyol'da sıkıntı çıkarmıyor.