Trendyol 1 gün içinde kargo ne demek?

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben dün saat 20:30 civarları Trendyol'dan klavye siparişi verdim ve 1 gün içinde kargoda yazıyordu bir gün içinde kargo ne demek anlamadım.

Hayır gelmez, bugün daha yeni kargoya verdiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
24 saat içinde kargoya verilecek demek sadece kargo firmasına ürünü verecekleri anlamına geliyor. Bunun transfer süreci var, dağıtım süreci var yani ilk günden hemen gelirmi çok zor. Ortalama 2/3/4 gün sürüyor kargolar. Bulunduğun yere göre.
@Nicksiz ayva

Kargonun nereden yola çıktığına nereden bakabiliriz peki?

Takip numarası verecekler sana, onunla kontrol edebilirsin.

Ama takip mesajı gelmedi henüz dün mesaj geldi sadece onda da Trendyol'dan bu klavyeyi aldım diye bilgi vermişti.

1. olarak kargo verildiginde mesaj gelir takip numarası mesela Aras Kargo'ya verildi onun sitesine gir kargo takip sekmesine gir o takip numarasını yaz cunku sitelere gec bilgi veriyor kargolar.

1. olarak kargo verildiginde mesaj gelir takip numarası mesela Aras Kargo'ya verildi onun sitesine gir kargo takip sekmesine gir o takip numarasını yaz cunku sitelere gec bilgi veriyor kargolar.

Mesaj Trendyol'dan geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…