Trendyol 2 aydır iade yapmıyor

NS Studio

Hectopat
Trendyol Smallman adlı aşağılık insanlardan RAM almak gibi bir gaflette bulundum. 2 aydır Trendyol beni sallayıp duruyor. Ha bugün ha yarın derken, en son dediler ki önümüzdeki çarşamba son efendim, vallahi son, billahi son. Peki dedim, bekledim son kez ama bugün perşembe ve hala bana beklememi söylüyorlar. Elimde telefon konuşmasının ses kayıtları mevcut. Ben bu firmayı mahkemeye mi vermeliyim, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda yasal hakkınızı kullanmanız en uygunu olur. Bir dahaki görüşmede, "yasal hakkımı kullanacağım" "mahkemede görüşürüz" gibi ifadeler kullanabilirsin, mevcut iade süreci daha hızlı ilerleyecektir.

1 tane çalışan ürünün iadesi için 2 ay bekletmek değil mi?

Hocam bende çok ürün iade ettim. Hatta 3.kez farem bozuk geldi. Bu teknoloji konusunda pek şanslı değilim. Firma ile görüştüm, adı da zoccoshop. Glorious Model O diye bir mouse almıştım ve scrollu sorunlu geldi. Dedikleri şey bize gönderin, direk test edeceğiz eğer sorun varsa yenisini yollarız. Çoğu firma böyle çalışıyor, aldığınız firmayı da hiç duymadım. Şansınızı tüketici hakları heyetinde deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…