Trendyol 20 TL cüzdan bakiyesi kazanmak

KIRMIZIELMA

Centipat
Merhaba arkadaşlar sizlere 20 TL indiriminden bahsedeceğim.
Telefonunuzu kaydettiğinizde 20 TL cüzdan bakiyesi geliyor. Bu bakiyeyi kullanmanız için Trendyol cuzdanınız da bulunan paranın alışveriş sepetinizdeki tutardan fazla olması gerekiyor mesela alacağınız şey kargo dahil 15 TL ise 20 TL'lik bakiyenizi kullanabilirsiniz.
Ben ilk önce Steam kodu almaya kalktım ama onu engellemişler bende 20.98 TL tutarında ürün aldım ve kredi kartımdan 1TL daha yatırdım böylece 20.98 TL tutarındaki ürünü 1TL'ye almış oldum umarım açıklayıcı olmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Trendyol cüzdanıma giriyorum telefonumu daha bugün kaydettiğim hâlde 0 TL gözüküyor. Acaba bir şey alırken mi 20 TL gözüküyor?

Merhaba bende telefondan yaptım ama bilgisayardan girince gözükmüyor bunun nedenini bilmiyorum ama sepetinizde 20 tl altı bir şey ekleyin ve ödeme ekranında cuzdanınız gözükecektir sanıyorum. Umarım olur.

Merhaba bende telefondan yaptım ama bilgisayardan girince gözükmüyor bunun nedenini bilmiyorum ama sepetinizde 20 tl altı bir şey ekleyin ve ödeme ekranında cuzdanınız gözükecektir sanıyorum. Umarım olur.
Az önce telefondan da baktım, yok gözükmüyor. Hesap özeti falan da boş. Artık desteğe yazacağım.

Az önce telefondan da baktım, yok gözükmüyor. Hesap özeti falan da boş. Artık desteğe yazacağım.

Hocam ben şimdi çözdüm ama şöyle çözdüm, başka bir hesap açtım başka bir telefon numarasıyla onayladım ama bu sefer Trendyol mobil uygulamasını kullandım. Mobil uygulamasıyla oluyor bu iş herhalde. Bilgisayardan deneyip de yapabilenler varsa o zaman bir arıza vardır büyük ihtimalle.

Steam cüzdan kodunu kabul etmedi, neden olabilir ? Ben de 20 TL attım o şekilde kabul etti yoksa attığım 20 TL'yi mi aldı ? Bu bedava parayı nasıl değerlendirebilirim ? Anlaşılan cüzdan kodu alınmıyor ama ben 2 hesaba da 20 TL atarak kullandım bu parayı xD

Ben yazdım desteğe çözemediler sistem sıkıntılı.

İki kere yaptım mobilden biri oldu diğeri olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…