O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Trendyol'dan taksitle alışveriş yapacağım 3D Secure'yi kapattım SMS gitmeden alışverişi tamamlayabilir miyim?
Trendyol'dan taksitle alışveriş yapacağım 3D Secure'yi kapattım SMS gitmeden alışverişi tamamlayabilir miyim?
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 OKODENRO dedi: Trendyol'dan taksitle alışveriş yapacağım 3D Secure'yi kapattım SMS gitmeden alışverişi tamamlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kapattıysanız gelmez.
OKODENRO dedi: Trendyol'dan taksitle alışveriş yapacağım 3D Secure'yi kapattım SMS gitmeden alışverişi tamamlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kapattıysanız gelmez.
Ajan Paul Kellerman Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 551 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 OKODENRO dedi: Trendyol'dan taksitle alışveriş yapacağım 3D Secure'yi kapattım SMS gitmeden alışverişi tamamlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SMS ile değil de eğer Yapı Kredi'nin kartı ile yaparsanız bildirimden Onayla'ya basarsınız.
OKODENRO dedi: Trendyol'dan taksitle alışveriş yapacağım 3D Secure'yi kapattım SMS gitmeden alışverişi tamamlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SMS ile değil de eğer Yapı Kredi'nin kartı ile yaparsanız bildirimden Onayla'ya basarsınız.