Cruqial Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 70 2 Mart 2021 #1 MICROSOFT Windows 10 Pro 32-64 Bit Dijital Lisans Anahtarı 1 Pc Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün aşırı ucuz arkadaşlar. Pek güven vermedi. Yaklaşık 60 incelemesi var ve %90'ı iyi. Alınır mı bu? Ya da başka bir öneriniz var mı? Pek anlamam işletim sisteminden bu yüzden soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
MICROSOFT Windows 10 Pro 32-64 Bit Dijital Lisans Anahtarı 1 Pc Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün aşırı ucuz arkadaşlar. Pek güven vermedi. Yaklaşık 60 incelemesi var ve %90'ı iyi. Alınır mı bu? Ya da başka bir öneriniz var mı? Pek anlamam işletim sisteminden bu yüzden soruyorum.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Mart 2021 #2 Alınır.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Alınabilir ama tavsiye etmem. OEM veya Retail Key'ler yasal değil.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Mart 2021 #4 Alınır ancak daha ucuza var. Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma! www.yazilimbudur.com
Alınır ancak daha ucuza var. Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma! www.yazilimbudur.com
yenKO Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #5 Bunların da fiyatı artmış. Mining'ten dolayı sanırım (!) Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınabilir ama tavsiye etmem. OEM veya Retail Key'ler yasal değil. Genişletmek için tıkla... Hayır yasal.
Bunların da fiyatı artmış. Mining'ten dolayı sanırım (!) Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınabilir ama tavsiye etmem. OEM veya Retail Key'ler yasal değil. Genişletmek için tıkla... Hayır yasal.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Mart 2021 #6 Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınabilir ama tavsiye etmem. OEM veya Retail Key'ler yasal değil. Genişletmek için tıkla... Gayet yasal herkes OEM kullanıyor.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınabilir ama tavsiye etmem. OEM veya Retail Key'ler yasal değil. Genişletmek için tıkla... Gayet yasal herkes OEM kullanıyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #7 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Gayet yasal herkes OEM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Herkes OEM kullanıyor diye yasal olmuyor. yenKO dedi: Bunların da fiyatı artmış. Mining'ten dolayı sanırım (!) Hayır yasal. Genişletmek için tıkla... Kanıt gösterin. Benim yasal olmadığına dair kanıtlarım var.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Gayet yasal herkes OEM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Herkes OEM kullanıyor diye yasal olmuyor. yenKO dedi: Bunların da fiyatı artmış. Mining'ten dolayı sanırım (!) Hayır yasal. Genişletmek için tıkla... Kanıt gösterin. Benim yasal olmadığına dair kanıtlarım var.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 2 Mart 2021 #8 Herkesin kullanması yasal olmadığı gerçeğini değiştirmez.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Mart 2021 #9 Hamza Ensar Sağlam dedi: Herkes OEM kullanıyor diye yasal olmuyor. Kanıt gösterin. Benim yasal olmdığına dair kanıtlarım var. Genişletmek için tıkla... Neden illegalmiş ?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Herkes OEM kullanıyor diye yasal olmuyor. Kanıt gösterin. Benim yasal olmdığına dair kanıtlarım var. Genişletmek için tıkla... Neden illegalmiş ?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #10 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Neden illegalmiş ? Genişletmek için tıkla... Acaba neden? Bir düşünün bakalım 1500 TL'lik şeyin neden 50 TL'ye satıldığını.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Neden illegalmiş ? Genişletmek için tıkla... Acaba neden? Bir düşünün bakalım 1500 TL'lik şeyin neden 50 TL'ye satıldığını.