K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 26 Nisanda Trendyol'dan "çipli ininal Kart" aldım ve bana MNG Kargo ile geldi. Kargo şu anda elimde değil. Şubeye gidip kargoyu almam mı gerekiyor? Yoksa kargo benim kapıma gelecek mi? Şubeye ulaştı zaten. Bir şey yapmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2023
26 Nisanda Trendyol'dan "çipli ininal Kart" aldım ve bana MNG Kargo ile geldi. Kargo şu anda elimde değil. Şubeye gidip kargoyu almam mı gerekiyor? Yoksa kargo benim kapıma gelecek mi? Şubeye ulaştı zaten. Bir şey yapmalı mıyım?
yldrykuru Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 111 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 29 Nisan 2023 #2 Evine gelir. Evde kalman yeterli.
K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 yldrykuru dedi: Evine gelir. Evde kalman yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. yldrykuru dedi: Evine gelir. Evde kalman yeterli. Genişletmek için tıkla... Kurye Çağırsam Evime Gelir mi?
yldrykuru dedi: Evine gelir. Evde kalman yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. yldrykuru dedi: Evine gelir. Evde kalman yeterli. Genişletmek için tıkla... Kurye Çağırsam Evime Gelir mi?
yldrykuru Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 111 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 29 Nisan 2023 #4 KediAvcisi dedi: Çok teşekkürler. Kurye çağırsam evime gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evden teslim yapacaksanız gelirler ama bazen o gün içinde gelmiyorlar. Duruma göre ertesi günlere sarktığı oluyor.
KediAvcisi dedi: Çok teşekkürler. Kurye çağırsam evime gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evden teslim yapacaksanız gelirler ama bazen o gün içinde gelmiyorlar. Duruma göre ertesi günlere sarktığı oluyor.
K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #5 yldrykuru dedi: Evden teslim yapacaksanız gelirler ama bazen o gün içinde gelmiyorlar. Duruma göre ertesi günlere sarktığı oluyor. Genişletmek için tıkla... Pekiiii şu an gel al noktasında bekliyor diyor. Bayadırda böyle?
yldrykuru dedi: Evden teslim yapacaksanız gelirler ama bazen o gün içinde gelmiyorlar. Duruma göre ertesi günlere sarktığı oluyor. Genişletmek için tıkla... Pekiiii şu an gel al noktasında bekliyor diyor. Bayadırda böyle?