Yanlış anlamadıysam Watfird gibi Trendyol'a da çocuk satıyorlar vb. demeye başlamışlar. Bence boş asılsız bir iddia. Eğer öyle bir şey olsaydı bu zamana kadar ortaya çıkardı.
Yanlış anlamadıysam Watfird gibi Trendyol'a da çocuk satıyorlar vb. demeye başlamışlar. Bence boş asılsız bir iddia. Eğer öyle bir şey olsaydı bu zamana kadar ortaya çıkardı.
İddialar asılsız denebilir. Reddit'teki paylaşımdan sonra patladı. Ama işin garibi Trendyol'un bu ürünleri kaldırması. Aynı şekilde Wayfair de kaldırdı, ama bir kısmı duruyor.
İddialar ile ilgili çok fazla bulgu var. Trendyol ile ilgili kısmını bilmiyorum ama Twitter'da, hele ki Türkiye dışında yapılan paylaşımlara baktığınızda çok fazla kan donduran görüntüler paylaşılıyor.
1-2 sene önce de bir başka site ile alakalı yapılmış bu tip haberler. Bazı araştırmacılar da bu haberlerin, ilgili markaların piyasa değerini düşürmek, elindeki hisselerini güçlendirmek amacıyla yapıldığını belirtiyor ama bu kadar rastlantı da garip.
Hocam ben bu konuyu ne ara açtım . Ek olarak ya bu ülkede devlet adamından kazık yemek bile unutuluyor. Daha dün Ayasofya açılmayacak diyen adam daha dün Ayasofya'yı açtı.