Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 24 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar ben Trendyol cüzdana 30 TL yükleyeceğim. Bu yüklediğim 30 TL benim cüzdanıma bildiğim kadarıyla 60 TL olarak yansıyor. Ben bu 60 TL'yi istediğim üründe harcayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2021
Arkadaşlar ben Trendyol cüzdana 30 TL yükleyeceğim. Bu yüklediğim 30 TL benim cüzdanıma bildiğim kadarıyla 60 TL olarak yansıyor. Ben bu 60 TL'yi istediğim üründe harcayabilir miyim?
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 24 Ocak 2021 #2 Sanırsam hayır ben Trendyol cüzdan ile oyun için para veya key alamadım.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 Steam cüzdan kodu, RP gibi ürünlerde kullanamıyorsun. Onun dışındakileri alabilirsin. Yani dijital kodlar hariç her şey.
Steam cüzdan kodu, RP gibi ürünlerde kullanamıyorsun. Onun dışındakileri alabilirsin. Yani dijital kodlar hariç her şey.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 24 Ocak 2021 #4 Nemai dedi: Steam cüzdan kodu, RP gibi ürünlerde kullanamıyorsun. Onun dışındakileri alabilirsin. Yani dijital kodlar hariç her şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkürer kitap alacağım. O yüzden sordum. Nemai dedi: Steam cüzdan kodu, RP gibi ürünlerde kullanamıyorsun. Onun dışındakileri alabilirsin. Yani dijital kodlar hariç her şey. Genişletmek için tıkla... Peki klavye alabilir miyim? .
Nemai dedi: Steam cüzdan kodu, RP gibi ürünlerde kullanamıyorsun. Onun dışındakileri alabilirsin. Yani dijital kodlar hariç her şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkürer kitap alacağım. O yüzden sordum. Nemai dedi: Steam cüzdan kodu, RP gibi ürünlerde kullanamıyorsun. Onun dışındakileri alabilirsin. Yani dijital kodlar hariç her şey. Genişletmek için tıkla... Peki klavye alabilir miyim? .
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #5 Faraenn dedi: Teşekkürer kitap alacağım. O yüzden sordum. Peki klavye alabilir miyim? . Genişletmek için tıkla... Şimdi canlı desteğe sordum 'Dijital kodlar, elektronik ve altında kullanamazsınız.' dedi.
Faraenn dedi: Teşekkürer kitap alacağım. O yüzden sordum. Peki klavye alabilir miyim? . Genişletmek için tıkla... Şimdi canlı desteğe sordum 'Dijital kodlar, elektronik ve altında kullanamazsınız.' dedi.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 25 Ocak 2021 #6 Ben canlı desteğe yazdım. 2 kere yazdım. Birinde kullanabilirsiniz dedi. Diğerinde kullanamazsınız. Ne olacak bilmiyorum. Siz ne diyorsunuz?
Ben canlı desteğe yazdım. 2 kere yazdım. Birinde kullanabilirsiniz dedi. Diğerinde kullanamazsınız. Ne olacak bilmiyorum. Siz ne diyorsunuz?