Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #11 aa12 dedi: 20 TLnin lafını yapmaz diye düşünüyorum yakın arkadaşsanız. Genişletmek için tıkla... Yakın değiliz. Tanışalı 1 hafta falan oldu. Furkan1461 dedi: Eskiden kartla cüzdana yüklenen para iade edilebiliyordu, kartla yüklenen para artık iade edilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Edilebiliyor ancak 20 tl edilmiyor
aa12 dedi: 20 TLnin lafını yapmaz diye düşünüyorum yakın arkadaşsanız. Genişletmek için tıkla... Yakın değiliz. Tanışalı 1 hafta falan oldu. Furkan1461 dedi: Eskiden kartla cüzdana yüklenen para iade edilebiliyordu, kartla yüklenen para artık iade edilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Edilebiliyor ancak 20 tl edilmiyor
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #12 Yavuz_sama dedi: Yakın değiliz. Tanışalı 1 hafta falan oldu. Genişletmek için tıkla... Sallayın gitsin, size arkadaş mı yok ya 20Tlyide cukkalayın.
Yavuz_sama dedi: Yakın değiliz. Tanışalı 1 hafta falan oldu. Genişletmek için tıkla... Sallayın gitsin, size arkadaş mı yok ya 20Tlyide cukkalayın.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.559 Çözümler 83 5 Haziran 2021 #13 Yavuz_sama dedi: Edilebiliyor ancak 20 tl edilmiyor Genişletmek için tıkla... Ben 12 TL iade etmiştim kartıma. Son düzenleme: 5 Haziran 2021
Yavuz_sama dedi: Edilebiliyor ancak 20 tl edilmiyor Genişletmek için tıkla... Ben 12 TL iade etmiştim kartıma.
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #14 aa12 dedi: Sallayın gitsin, size arkadaş mı yok ya 20Tlyide cukkalayın. Genişletmek için tıkla... Çok sevdiğim biri kendisi. Ayrıca biri sizden para koparsa ve sallasa gitse hoşunuza gidermi? Depresyona girme nedenim kul hakkı.
aa12 dedi: Sallayın gitsin, size arkadaş mı yok ya 20Tlyide cukkalayın. Genişletmek için tıkla... Çok sevdiğim biri kendisi. Ayrıca biri sizden para koparsa ve sallasa gitse hoşunuza gidermi? Depresyona girme nedenim kul hakkı.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 5 Haziran 2021 #15 Eğer arınızın bozulmasını istemiyorsanız, babandan 20 TL rica et kartına yükle daha sonra Foxngame ya da başka bir siteden Steam Key al.
Eğer arınızın bozulmasını istemiyorsanız, babandan 20 TL rica et kartına yükle daha sonra Foxngame ya da başka bir siteden Steam Key al.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #16 Yavuz_sama dedi: Çok sevdiğim biri kendisi. Ayrıca biri sizden para koparsa ve sallasa gitse hoşunuza gider mi? Genişletmek için tıkla... Bu işin sonunda geri verebilecek misiniz? Hayır. Ve 20TL için birinin dolandırcağını düşünmem diye düşünüyorum.
Yavuz_sama dedi: Çok sevdiğim biri kendisi. Ayrıca biri sizden para koparsa ve sallasa gitse hoşunuza gider mi? Genişletmek için tıkla... Bu işin sonunda geri verebilecek misiniz? Hayır. Ve 20TL için birinin dolandırcağını düşünmem diye düşünüyorum.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #17 Depresyon sebebi nedir ? 1 hafta olmuş ne ara çok sevdiğin arkadaşın oldu ? Çok istiyorsan kendın 20 TL al.
Depresyon sebebi nedir ? 1 hafta olmuş ne ara çok sevdiğin arkadaşın oldu ? Çok istiyorsan kendın 20 TL al.
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #18 Herixa dedi: Eğer arınızın bozulmasını istemiyorsanız, babandan 20 TL rica et kartına yükle daha sonra Foxngame ya da başka bir siteden Steam Key al. Genişletmek için tıkla... Alamam. Ailem zaten böyle şeylere karşı. Birde 20 tl yi çöpe attığımı öğrenirlerse..
Herixa dedi: Eğer arınızın bozulmasını istemiyorsanız, babandan 20 TL rica et kartına yükle daha sonra Foxngame ya da başka bir siteden Steam Key al. Genişletmek için tıkla... Alamam. Ailem zaten böyle şeylere karşı. Birde 20 tl yi çöpe attığımı öğrenirlerse..
MADROX Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #19 Herixa dedi: Eğer arınızın bozulmasını istemiyorsanız, babandan 20 TL rica et kartına yükle daha sonra Foxngame ya da başka bir siteden Steam Key al. Genişletmek için tıkla... Yani bak mantıklı. 20 TL bulunamayacak bir para değil, annenden veya babandan rica et. edit: Diğer aile fertlerinden rica et, abin, ablan vs.
Herixa dedi: Eğer arınızın bozulmasını istemiyorsanız, babandan 20 TL rica et kartına yükle daha sonra Foxngame ya da başka bir siteden Steam Key al. Genişletmek için tıkla... Yani bak mantıklı. 20 TL bulunamayacak bir para değil, annenden veya babandan rica et. edit: Diğer aile fertlerinden rica et, abin, ablan vs.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 5 Haziran 2021 #20 Yavuz_sama dedi: Alamam. Ailem zaten böyle şeylere karşı. Birde 20 tl yi çöpe attığımı öğrenirlerse.. Genişletmek için tıkla... 20 TL'ye kendime oyun alacağım diyemez misiniz? O sırada arkadaşınıza Key atarsınız.
Yavuz_sama dedi: Alamam. Ailem zaten böyle şeylere karşı. Birde 20 tl yi çöpe attığımı öğrenirlerse.. Genişletmek için tıkla... 20 TL'ye kendime oyun alacağım diyemez misiniz? O sırada arkadaşınıza Key atarsınız.