HİS NAME İS EFE Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ocak 2022 #1 Ben Trendyol cüzdanıma para yükledim ve karta iade istedim. Trendyol cüzdanıma yükledim, karta mı para aktarılıcak? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
Ben Trendyol cüzdanıma para yükledim ve karta iade istedim. Trendyol cüzdanıma yükledim, karta mı para aktarılıcak?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 5 Ocak 2022 #2 HİS NAME İS EFE dedi: Ben Trendyol cüzdanıma para yükledim ve karta iade istedim. Trendyol cüzdanıma yükledim, karta mı para aktarılacak? Genişletmek için tıkla... O kadar karışık yazmışsınız ki moderatör bile düzeltememiş. Karttan cüzdana para aktarıp tekrar niye iade istiyorsunuz? Eğer anlatmak istediğiniz bu ise cüzdana nereden para aktardıysanız talep ettiğiniz iade yine oraya gerçekleşir. Artı 0 Eksi
HİS NAME İS EFE dedi: Ben Trendyol cüzdanıma para yükledim ve karta iade istedim. Trendyol cüzdanıma yükledim, karta mı para aktarılacak? Genişletmek için tıkla... O kadar karışık yazmışsınız ki moderatör bile düzeltememiş. Karttan cüzdana para aktarıp tekrar niye iade istiyorsunuz? Eğer anlatmak istediğiniz bu ise cüzdana nereden para aktardıysanız talep ettiğiniz iade yine oraya gerçekleşir.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 5 Ocak 2022 #3 Karta iade var. Artı 0 Eksi
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #4 HİS NAME İS EFE dedi: Ben Trendyol cüzdanıma para yükledim ve karta iade istedim. Trendyol cüzdanıma yükledim, karta mı para aktarılıcak? Genişletmek için tıkla... Evet hangi karttan attıysan ona iade gelir. Artı 0 Eksi
HİS NAME İS EFE dedi: Ben Trendyol cüzdanıma para yükledim ve karta iade istedim. Trendyol cüzdanıma yükledim, karta mı para aktarılıcak? Genişletmek için tıkla... Evet hangi karttan attıysan ona iade gelir.