Trendyol değişim talebine rağmen iade yapıyor

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Yaklaşık 1.5 sene önce Trendyol üzerinden Razer Viper 8KHz mouse almıştım. 5 ay sonra farede bir sıkıntı oldu ve garantiye gönderdim direkt değişim yapıldı. Ve 2 hafta önce tekrardan bir sıkıntı oldu, USB kısmında temassızlık oluyor diye garantiye gönderdim ve iade/değişim raporu geldi. Satıcı ile iletişime geçip iade veya değişim isteyebilirsiniz dediler. Ben de dediklerini yaptım, bugün baktığımda ise para iadesi yapılmasına karar verildiğini gördüm ama şöyle bir sıkıntı var ki ben aldığımda mouse 825 TL idi, şu an ise 2890 TL. Yani iade edilirse tekrar aynı fareyi alamam. Bunu canlı destek ile konuşurken verdikleri cevap ise değişim/iade isteği incelendiğinde iade isteğine karar verilmiştir dedi. Benim değişim isteme gibi bir hakkım yok mu? Satıcı kafasına göre istediğini yapabiliyor mu şimdi? Ben bu cevabı aldığımda biraz sinirlendim ve uzun bir cevap yazdım, ondan sonra canlı destek şaka yapıyor gibi konuşmayı sonlandırdı. Ne yapabilirim ben bu olaya karşı? Satıcı Trendyol'un kendisi, farklı bir firma değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici hakem heyetine gidin. Kaymakamlıkta vs. oluyor genelde. Size bugünün rakamını ödemek zorundalar.

Hayır kafasına göre iade kararı veremez, siz değişim istediğinizi belirtiniz mi?

Uğraşamam deyip kestirip atmayın sakın uğraşın ve hakkınızı alın.

Hayır kafasına göre iade kararı veremez, siz değişim istediğinizi belirtiniz mi?

Belirttim değişim yapmak istiyorum bunu oraya söyleyin lütfen dedim karşıdaki kişide belirttim dedi.

Değişim istediğimi belirttim ama elimde bir kanıt yok böyle olacağını bilmediğim için ekran görüntüsü falan almadım bir sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleme:

İadeyi kabul etmediğinizi, değişim istediğinizi kanıtlayabilecek şekilde iletin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…