qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 25 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar dün PS 4 aldık ama adresi sorduğunda evin adresini verdik ama aklımızdaki soru şu, eve teslim yapıyorlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Arkadaşlar dün PS 4 aldık ama adresi sorduğunda evin adresini verdik ama aklımızdaki soru şu, eve teslim yapıyorlar mı?
K k3lda Megapat Katılım 27 Nisan 2017 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 qureniz dedi: Arkadaşlar dün PS 4 aldık ama adresi sorduğunda evin adresini verdik ama aklımızdaki soru şu, eve teslim yapıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Kargoların amacı budur. evine teslimat yapılır.
qureniz dedi: Arkadaşlar dün PS 4 aldık ama adresi sorduğunda evin adresini verdik ama aklımızdaki soru şu, eve teslim yapıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Kargoların amacı budur. evine teslimat yapılır.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 qureniz dedi: Arkadaşlar dün PS 4 aldık ama adresi sorduğunda evin adresini verdik ama aklımızdaki soru şu, eve teslim yapıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Dağın başında bir köyde yaşamıyorsanız kapınıza kadar getirirler.
qureniz dedi: Arkadaşlar dün PS 4 aldık ama adresi sorduğunda evin adresini verdik ama aklımızdaki soru şu, eve teslim yapıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Dağın başında bir köyde yaşamıyorsanız kapınıza kadar getirirler.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 25 Ocak 2025 #4 k3lda dedi: Kargoların amacı budur. Evine teslimat yapılır. Genişletmek için tıkla... Bir keresinde bir şey sipariş etmiştim teslim yapmadılar ve iade oldu o yüzden sordum bir de hangi kargo getirir.
k3lda dedi: Kargoların amacı budur. Evine teslimat yapılır. Genişletmek için tıkla... Bir keresinde bir şey sipariş etmiştim teslim yapmadılar ve iade oldu o yüzden sordum bir de hangi kargo getirir.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 qureniz dedi: Bir keresinde bir şey sipariş etmiştim teslim yapmadılar ve iade oldu o yüzden sordum bir de hangi kargo getirir. Genişletmek için tıkla... Trendyol'da siparişlerim kısmından hangi firmanın getireceği yazıyor.
qureniz dedi: Bir keresinde bir şey sipariş etmiştim teslim yapmadılar ve iade oldu o yüzden sordum bir de hangi kargo getirir. Genişletmek için tıkla... Trendyol'da siparişlerim kısmından hangi firmanın getireceği yazıyor.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 25 Ocak 2025 #6 TimoLoX dedi: Dağın başında bir köyde yaşamıyorsanız kapınıza kadar getirirler. Genişletmek için tıkla... Köy denmez ama turistik bir yer
TimoLoX dedi: Dağın başında bir köyde yaşamıyorsanız kapınıza kadar getirirler. Genişletmek için tıkla... Köy denmez ama turistik bir yer
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #7 qureniz dedi: Köy denmez ama turistik bir yer Genişletmek için tıkla... Getirirler hocam merak etmeyin.
qureniz dedi: Köy denmez ama turistik bir yer Genişletmek için tıkla... Getirirler hocam merak etmeyin.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 25 Ocak 2025 #8 TimoLoX dedi: Trendyol'da siparişlerim kısmından hangi firmanın getireceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederm. TimoLoX dedi: Getirirler hocam merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... <3
TimoLoX dedi: Trendyol'da siparişlerim kısmından hangi firmanın getireceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederm. TimoLoX dedi: Getirirler hocam merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... <3
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.321 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 25 Ocak 2025 #9 Tabii ki de Eve teslim yapacak, başka nereye yapacak?
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 25 Ocak 2025 #10 qureniz dedi: Bir keresinde bir şey sipariş etmiştim teslim yapmadılar ve iade oldu o yüzden sordum bir de hangi kargo getirir. Genişletmek için tıkla... Whipman dedi: Yok, eve teslim yapmaz, tepedeki köylere götürüyor hocam. Sizin gidip almanız gerekli? Tabii ki de eve teslim yapacak, başka nereye yapacak? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam bilmiyordum kusura bakmayın.
qureniz dedi: Bir keresinde bir şey sipariş etmiştim teslim yapmadılar ve iade oldu o yüzden sordum bir de hangi kargo getirir. Genişletmek için tıkla... Whipman dedi: Yok, eve teslim yapmaz, tepedeki köylere götürüyor hocam. Sizin gidip almanız gerekli? Tabii ki de eve teslim yapacak, başka nereye yapacak? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam bilmiyordum kusura bakmayın.