Trendyol Express hangi köy olursa olsun dağıtım yapıyor mu?

Hedge

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ürün sipariş ettim yarın kargoya verilecek. Ama satıcının çalıştığı kargo firması Trendyol Express. Şimdi incelediğimde köye giden 2 kargo firması var baktığım kadarıyla. Aras Kargo ve PTT Kargo. Neyse kargonun geleceği adres: Kahramanmaraş/Türkoğlu şekeroba mahallesi nar sokak şekeroba köyü, bu adrese dağıtım yaparlar mı? Bazıları dağıtım yaparlar bazıları yapmazlar diyor anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilmiyorsam zaten Trendyol bölgenize gelen firma hangisi ise o firmaya iş veriyor.

Yani diyelim Trendyol Express getirdi şubeye dağıtım yapılmıyor dağıtım yapan bir kargo şirketine mi devrediyor ürünü?

Merkeze çok uzak değilse Trendyol kendi aracıyla teslim eder. Önemli olan mesafe işte merkeze 10dk uzaklıkta bir köydeyse getirirler ama tutupta 30dk, 1 saatse adamların hem vaktinden, hemde parasından gider. Uzaksa Ptt ye verirler onlar getirir aralarında böyle durumlar için yapılan anlaşmaları var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…