Şu şekilde anlatıyım. Ben mesela bir ürün sipariş ettim. Ürün Trendyol Express ile bana geldi. Ben beğenmedim ve iade etmek istedim. Peki ürünü illa Trendyol Express ile mi göndermek zorundayım yoksa başka herhangi bir kargo şirketi olur mu?
Şu şekilde anlatayım. Ben mesela bir ürün sipariş ettim. Ürün Trendyol Express ile bana geldi. Ben beğenmedim ve iade etmek istedim. Peki ürünü illa Trendyol Express ile mi göndermek zorundayım yoksa başka herhangi bir kargo şirketi olur mu?
Şu şekilde anlatayım. Ben mesela bir ürün sipariş ettim. Ürün Trendyol Express ile bana geldi. Ben beğenmedim ve iade etmek istedim. Peki ürünü illa Trendyol Express ile mi göndermek zorundayım yoksa başka herhangi bir kargo şirketi olur mu?
Hocam iade oluşturma işlemini önceden yapmıştım başka bir üründe. Onu Aras kargo üzerinden yapmıştım. Üründe Aras ile geldiği için. Fakat Trendyol Express binası bana çok uzak kalıyor. Aras ile gönderim yapılabilir mi böyle durumda onu merak ettim.İade oluştur sana kendi şirket ve kargo no söylüyor bana hep Aras dedi şu ana kadar.
Onlar nereye derse oraya vereceksiniz.Hocam iade oluşturma işlemini önceden yapmıştım başka bir üründe. Onu Aras kargo üzerinden yapmıştım. Üründe Aras ile geldiği için. Fakat Trendyol Express binası bana çok uzak kalıyor. Aras ile gönderim yapılabilir mi böyle durumda onu merak ettim.
ben iadeyi sürat ile yaptımŞu şekilde anlatıyım. Ben mesela bir ürün sipariş ettim. Ürün Trendyol Express ile bana geldi. Ben beğenmedim ve iade etmek istedim. Peki ürünü illa Trendyol Express ile mi göndermek zorundayım yoksa başka herhangi bir kargo şirketi olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.