Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 21 Ağustos 2021 #1 Trendyol'dan sipariş verdiğim kargoyu trendy Express getirmiyor. 7 gün oldu, üstelik en geç teslim tarihini geçti ve durmadan yola çıkıp transfer merkezine geri dönüyor. Ne yapayım?
Trendyol'dan sipariş verdiğim kargoyu trendy Express getirmiyor. 7 gün oldu, üstelik en geç teslim tarihini geçti ve durmadan yola çıkıp transfer merkezine geri dönüyor. Ne yapayım?
eemir97 Kilopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 287 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #2 Müşteri hizmetlerini arayıp depoyu şikayet edin düzeltirler büyük ihtimal
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #3 Buga girmiş. Ben ayın 19 da sipariş verdim. Yarın dağıtıma çıkar büyük ihtimal. Müşteri hizmetlerini arayıp bir sor.
Buga girmiş. Ben ayın 19 da sipariş verdim. Yarın dağıtıma çıkar büyük ihtimal. Müşteri hizmetlerini arayıp bir sor.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 21 Ağustos 2021 #4 @Trabzon nasıl yani bug derken? @eemir97 depoyu nasıl şikayet edeyim olanları anlatırım.
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #5 Uchiha__İtachi dedi: @Trabzon nasıl yani bug derken? @eemir97 depoyu nasıl şikayet edeyim olanları anlatırım. Genişletmek için tıkla... Sistemsel açıdan dedim. Sen yarın müşteri hizmetlerini ara bir sor.
Uchiha__İtachi dedi: @Trabzon nasıl yani bug derken? @eemir97 depoyu nasıl şikayet edeyim olanları anlatırım. Genişletmek için tıkla... Sistemsel açıdan dedim. Sen yarın müşteri hizmetlerini ara bir sor.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 21 Ağustos 2021 #6 @Trabzon arayıp soracam saçmalarlarsa kötü şeyler olur dalgamı geçiyorlar anlamadımki. @Trabzon şuan arasam olurmu?
@Trabzon arayıp soracam saçmalarlarsa kötü şeyler olur dalgamı geçiyorlar anlamadımki. @Trabzon şuan arasam olurmu?
eemir97 Kilopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 287 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #7 Uchiha__İtachi dedi: @Trabzon nasıl yani bug derken? @eemir97 depoyu nasıl şikayet edeyim olanları anlatırım. Genişletmek için tıkla... Sipariş kodunuzu söylediğinizde yönlendirilen depoyu onlar sistemlerinde görür ordan şikayet edersiniz
Uchiha__İtachi dedi: @Trabzon nasıl yani bug derken? @eemir97 depoyu nasıl şikayet edeyim olanları anlatırım. Genişletmek için tıkla... Sipariş kodunuzu söylediğinizde yönlendirilen depoyu onlar sistemlerinde görür ordan şikayet edersiniz
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #8 Uchiha__İtachi dedi: @Trabzon arayıp soracağım saçmalarlarsa kötü şeyler olur dalgamı geçiyorlar anlamadımki. @Trabzon şu an arasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Şu an meai saatleri dışındalar. Yarın öğlen ararsın.
Uchiha__İtachi dedi: @Trabzon arayıp soracağım saçmalarlarsa kötü şeyler olur dalgamı geçiyorlar anlamadımki. @Trabzon şu an arasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Şu an meai saatleri dışındalar. Yarın öğlen ararsın.
LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #9 Destek ile iletişime geç