Trendyol Express "yola çıktı"da kaldı

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Trendyol'dan bir ürün aldım, saat 7 gibi ürünüm yola çıktı ama hala teslimat şubesine gelmedi. İstanbul'da oturuyorum, ürünüm Izmit'ten geliyor. Yaklaşık 1 1.30 saatlik yolu nasıl geçemediler anlamadım. Acaba sisteme girmeyi mi unuttular?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 335
  • Screenshot_2.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 224
Kaybolmuştur. Bende de aynısı oldu. 1 ay sonra geri ödeme almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Veri girişi yapmayı unutmuş olabilirler. Benim de bugün laptopum geldi dağıtımda yazısını görmeden eve getirdiler direk.

Trendyol Express backofis'nde çalışıyorum, kampanya döneminden kaynaklı yoğunluk bir hayli fazla, güncel hareket olduğu zaman herhangi bir sıkıntı yok fakat ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin.

Sistemde öyle gözükür ancak şubeye her zaman sabah gelmiş gibi görülür (Belki de gerçekten öyledir bilmiyorum.).

Unutmaktan ziyade kargo aracı sistem kapandıktan sonra geldiyse otomatik olarak sisteme girememiş olabilirler. Sabah mesai saatinde girerler.

Trendyol Express​

kadar rezalet bir kargo yok. Çok geç getiriyorlar ve kargo takip bilgilerini sürekli geç yazıyorlar. Yakın tarihte 3 alışveriş yaptım hepsi aynı. Muhtemelen sorun yoktur senin de ama biraz geç geliyor. Benim İstanbul-Manisa 4-5 gün sürdü HEPSİ.

Bence seninki normal sürmüş izmitten geliyor benimki 3 gün olacak Manisa izmite göre bayağı uzak.

Bende aynı sorunu yaşıyorum kargo transfer şubesine yola çıktı diyor 5 gündür hala ulaşamadı İzmir'den Manisa'ya 5 gün süremez 1 gün olur 2 gün olur geç kalırsın 5 gün oldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…