Trendyol'dan bir ürün aldım, saat 7 gibi ürünüm yola çıktı ama hala teslimat şubesine gelmedi. İstanbul'da oturuyorum, ürünüm Izmit'ten geliyor. Yaklaşık 1 1.30 saatlik yolu nasıl geçemediler anlamadım. Acaba sisteme girmeyi mi unuttular?
Trendyol Express backofis'nde çalışıyorum, kampanya döneminden kaynaklı yoğunluk bir hayli fazla, güncel hareket olduğu zaman herhangi bir sıkıntı yok fakat ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin.
Trendyol'dan bir ürün aldım, saat 7 gibi ürünüm yola çıktı ama hala teslimat şubesine gelmedi. İstanbul'da oturuyorum, ürünüm Izmit'ten geliyor. Yaklaşık 1 1.30 saatlik yolu nasıl geçemediler anlamadım. Acaba sisteme girmeyi mi unuttular?
Trendyol'dan bir ürün aldım, saat 7 gibi ürünüm yola çıktı ama hala teslimat şubesine gelmedi. İstanbul'da oturuyorum, ürünüm ızmit'ten geliyor. Yaklaşık 1 1.30 saatlik yolu nasıl geçemediler anlamadım. Acaba sisteme girmeyi mi unuttular?
kadar rezalet bir kargo yok. Çok geç getiriyorlar ve kargo takip bilgilerini sürekli geç yazıyorlar. Yakın tarihte 3 alışveriş yaptım hepsi aynı. Muhtemelen sorun yoktur senin de ama biraz geç geliyor. Benim İstanbul-Manisa 4-5 gün sürdü HEPSİ.
Kadar rezalet bir kargo yok. Çok geç getiriyorlar ve kargo takip bilgilerini sürekli geç yazıyorlar. Yakın tarihte 3 alışveriş yaptım hepsi aynı. Muhtemelen sorun yoktur senin de ama biraz geç geliyor. Benim İstanbul-Manisa 4-5 gün sürdü hepsi.
Bende aynı sorunu yaşıyorum kargo transfer şubesine yola çıktı diyor 5 gündür hala ulaşamadı İzmir'den Manisa'ya 5 gün süremez 1 gün olur 2 gün olur geç kalırsın 5 gün oldu ya.