Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.754 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Ocak 2023 #11 bjk.jokerr dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum kargo transfer şubesine yola çıktı diyor 5 gündür hala ulaşamadı İzmir'den Manisa'ya 5 gün süremez 1 gün olur 2 gün olur geç kalırsın 5 gün oldu ya. Genişletmek için tıkla... Arayın hocam ben aradım aynı gün içinde elime ulaştı.
bjk.jokerr dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum kargo transfer şubesine yola çıktı diyor 5 gündür hala ulaşamadı İzmir'den Manisa'ya 5 gün süremez 1 gün olur 2 gün olur geç kalırsın 5 gün oldu ya. Genişletmek için tıkla... Arayın hocam ben aradım aynı gün içinde elime ulaştı.
bjk.jokerr Centipat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #12 Enahaine dedi: Arayın hocam ben aradım aynı gün içinde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Aradıktan sonra ne söylediniz bilgi için soruyorum aynısını söyleyeyim. Teşekkürler bu arada bilgi için Enahaine dedi: Arayın hocam ben aradım aynı gün içinde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi aradım kargomu kaybetmişler ben aramasam daha haberim olmayacak. Son düzenleme: 26 Ocak 2023
Enahaine dedi: Arayın hocam ben aradım aynı gün içinde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Aradıktan sonra ne söylediniz bilgi için soruyorum aynısını söyleyeyim. Teşekkürler bu arada bilgi için Enahaine dedi: Arayın hocam ben aradım aynı gün içinde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi aradım kargomu kaybetmişler ben aramasam daha haberim olmayacak.