Trendyol bildiğiniz gibi 3 saatlik flaş indirimler yapıyor.
Flaş indirimler için olan 3 saatlik aralıklar: 9.00-12.00, 12.00-15.00, 15.00-18.00, 18.00-21.00, 21.00-24.00
Bu ana başlıkta sizlerle indirim oranının piyasadaki diğer e-ticaret platformlarına ve satıcılarına göre iyi olduğu, yakında zamlanacağını bildiğimiz ama talep gören ürünleri ve kayda değer flaş indirimleri günlük olarak sizlerle paylaşacağım. Böylece hem bu ürünlerle alakalı konuşabilir hem de kullanan forum arkadaşlarımızdan GERÇEK kullanıcı yorumu alabiliriz.
Philips 1000 Serisi Tıraş Makinesi S1223/4,sinekkaydı Tıraş,ıslak Ve Kuru Kullanım,hassas Düzeltici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Açıkçası bir kere R5 5600'ü 2840'a yakaladım flash indirimle, onun dışında takip ettiğim hangi ürün flash indirime girdiyse hepsi fiyatı yükseltilip sonra normal fiyatına flash indirimmiş gibi sokuldu. Ben pek indirim olduğunu düşünmüyorum.
Birden çok üründe bu tarz indirimleri yakalamak yurt dışında büyük bir alışkanlık. Bu şekilde yapılan tasarrufları hobilerine veya acil ihtiyaçlarına harcayabiliyorlar. Tabi ki aylık 30 bin TL ve üzeri kazanan herhangi biri için bu tür indirimler yakalamak manasız gelebilir fakat ben yapıyorum ve gerçekten aynı ürünü 100 TL bile indirimle yakalamak ve oradan cebime kalan paralar yıl sonunda muazzam miktarlarda para biriktirmemi sağlıyor.
Açıkçası bir kere R5 5600'ü 2840'a yakaladım flash indirimle, onun dışında takip ettiğim hangi ürün flash indirime girdiyse hepsi fiyatı yükseltilip sonra normal fiyatına flash indirimmiş gibi sokuldu. Ben pek indirim olduğunu düşünmüyorum.
Evet kesinlikle bunu yapan çok mağaza var. Türkiyede birlik olan bir alışveriş topluluğu olsa yapamazlar. Ben güzel ürün yakaladıkça buraya atacağım. Akakce ve cimriden diğer mağaza fiyatlarına da bakıyorum sonucunda indexleniyor burası hem technopat ailesi için de yararlı olacaktır.
Evet kesinlikle bunu yapan çok mağaza var. Türkiyede birlik olan bir alışveriş topluluğu olsa yapamazlar. Ben güzel ürün yakaladıkça buraya atacağım. Akakce ve cimriden diğer mağaza fiyatlarına da bakıyorum sonucunda indexleniyor burası hem technopat ailesi için de yararlı olacaktır.