okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 4 Haziran 2022 #1 Selam, Trendyol'dan bi' kitap almıştım 60TL'lik ancak iade etmek istiyorum. Ürünü alınca paketi kaybetmiştim şimdi iade edicem. Elimde ürünün fişi var ancak paketleri kaybettim. Kendim evde paketlersem kabul ederler mi iadeyi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2022
Selam, Trendyol'dan bi' kitap almıştım 60TL'lik ancak iade etmek istiyorum. Ürünü alınca paketi kaybetmiştim şimdi iade edicem. Elimde ürünün fişi var ancak paketleri kaybettim. Kendim evde paketlersem kabul ederler mi iadeyi?
Çözüm askimcokpardon 4 Haziran 2022 Bende aynı durumu yaşadım başka bir kutuya koyup düzgünce paketledim. İadeyi kabul ettiler.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 Ederler muhtemelen. Artı 0 Eksi
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 4 Haziran 2022 #3 Bende aynı durumu yaşadım başka bir kutuya koyup düzgünce paketledim. İadeyi kabul ettiler. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 4 Haziran 2022 #4 askimcokpardon dedi: Bende aynı durumu yaşadım başka bir kutuya koyup düzgünce paketledim. İadeyi kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler... Umarım kabul ederler. Artı 0 Eksi
askimcokpardon dedi: Bende aynı durumu yaşadım başka bir kutuya koyup düzgünce paketledim. İadeyi kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler... Umarım kabul ederler.