Trendyol gibi yerlerden G29 alınır mı?

GhostProtectorTr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum. Yakın bir zaman da Logitech G29 modelini almayı düşünüyorum. Ama problem şu ki; internetteki fiyatla mağaza fiyatları arasında uçurum denebilecek kadar bir fark var. Aynı zamanda internetteki yorumlara baktığım zaman kullanılmış ürün geldiğini söyleyen alıcılar var, aynı şekilde bir o kadar da sıfır ürün aldığını söyleyende var. Sizden ricam acaba alan varsa tavsiye eder mi veya başka bir çıkış yolu gösterbilir misiniz?

Dosya Ekleri

• tyg29-.gif
    tyg29-.gif
    70 KB · Görüntüleme: 98
  • tyg29.PNG
    tyg29.PNG
    121,9 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır hocam niye alınmasın. İlla vatan teknosa gibi mağzalar yok. Aynı ürünleri satıyorlar zaten. Alırsın sorun yaşanırsa iade hakkın var kargola gönder. Bence sorun yaşamazsın. Ki bu işlerin içinde biri olarak diyorum size.

Alınır hocam niye alınmasın. İlla vatan teknosa gibi mağzalar yok. Aynı ürünleri satıyorlar zaten. Alırsın sorun yaşanırsa iade hakkın var kargola gönder. Bence sorun yaşamazsın. Ki bu işlerin içinde biri olarak diyorum size.
İade hakkını sorunsuz bir şekilde kullanabileceğinin garantisi yok. Kaldı ki artık teknik servisten alınan iade/değişim olmadan teknolojik cihazlarda iade alınmıyor. Alacağınız ürün de ucuz bir ürün değil. İnternetten elbette alışveriş yapılabilir fakat güvenilir satıcıdan almaya özen gösterin.

İade hakkını sorunsuz bir şekilde kullanabileceğinin garantisi yok. Kaldı ki artık teknik servisten alınan iade/değişim olmadan teknolojik cihazlarda iade alınmıyor. Alacağınız ürün de ucuz bir ürün değil. İnternetten elbette alışveriş yapılabilir fakat güvenilir satıcıdan almaya özen gösterin.
Param güvende durumu gibi düşünebilirsin. Trendyol'dan çok alışveriş yaptım çok da iade ettiğim, iade ürünlerim vs oldu. Hiçbirinde sorun yaşamadım. En faza 2-3 gün bekledim geri yatmasını.

Param güvende durumu gibi düşünebilirsin. Trendyol'dan çok alışveriş yaptım çok da iade ettiğim, iade ürünlerim vs oldu. Hiçbirinde sorun yaşamadım. En faza 2-3 gün bekledim geri yatmasını.
Benim de alışverişlerim oldu ve dediğim problemleri sadece Trendyol özelinde değil Hepsiburada ve N11 özelinde de yaşadım. Yeni yıl ile beraber dediğim gibi teknolojik cihazlar sorgusuz sualsiz iade edilemiyor. İade süreci tamamen satıcının insiyatifine kalmış durumda. Bundan dolayı teknolojik cihaz alırken satıcıya da dikkat etmek ve özen göstermek gerekiyor.

Trendyol technics(Aynı Satıcı) satıcısından 12 şubatta aldım dün elime geldi kurdum oynadım sorunsuz. Shifter'da vardı 12300'e denk geldi vitesle beraber bence fiyat olarak mağazalara göre çok iyi mağazada 15-16 bir de vitese 2 bin verdin mi 18'e geliyor zaten o kadar verdin mi Thrustmaster T300RS alırsın. Neyse ürün yurt dışı yanında çevirici priz de göndermiş takıp sorunsuz oynadım. ETS 2'de vites ile oynaması bayağı keyifli. Özetle alınır. Sırf TR garantisi için 15 Bin'e alınmaz zaten yanında vites de yok. Mağazalara boşa para bayılma 2 güne elinde.

Trendyol technics(Aynı Satıcı) satıcısından 12 Şubatta aldım dün elime geldi kurdum oynadım sorunsuz. Shifter'da vardı 12300'e denk geldi vitesle beraber bence fiyat olarak mağazalara göre çok iyi mağazada 15-16 bir de vitese 2 bin verdin mi 18'e geliyor zaten o kadar verdin mi Thrustmaster T300RS alırsın. Neyse ürün yurt dışı yanında çevirici priz de göndermiş takıp sorunsuz oynadım. ETS 2'de vites ile oynaması bayağı keyifli. Özetle alınır. Sırf TR garantisi için 15 Bin'e alınmaz zaten yanında vites de yok. Mağazalara boşa para bayılma 2 güne elinde.

Benim demek istediğim kötü yorumlar tamamen kötü hepsi açılmış kutudan şikayetçi. Bende bundan korkuyorum o kadar para verip iade edemezsem ürün elimde kalır. Belki sana düzgün denk gelmiştir ama bana düzgün gelir mi gelmezmi ondan korkuyorum.

Benim demek istediğim kötü yorumlar tamamen kötü hepsi açılmış kutudan şikayetçi. Bende bundan korkuyorum o kadar para verip iade edemezsem ürün elimde kalır. Belki sana düzgün denk gelmiştir ama bana düzgün gelir mi gelmezmi ondan korkuyorum.

Dostum o senin kutu açılması mevzusu dediğin vitesi ve çevirici priz ekledikleri için. Ürün sıfır yani zaten 2.el olsa anlarsın. Derileri falan tertemiz sıfır olduğu belli. Kutuyu dert etme vites ve priz çevirici koydukları için.

Baktığım bütün satıcaların yorumlarında açılmış kutu diyor. Hangisine güveneceğimi şaşırdım. Yakın zamanda Samsung Odyssey 165Hz monitör alacaktım sırf o yorumlar yüzündn gittim Vatan Bilgisayar'dan aldım şimdi yinemi öyle yapsam diye düşünüyorum

Dostum o senin kutu açılması mevzusu dediğin vitesi ve çevirici priz ekledikleri için. Ürün sıfır yani zaten 2.el olsa anlarsın. Derileri falan tertemiz sıfır olduğu belli. Kutuyu dert etme vites ve priz çevirici koydukları için.
Onu biraz da zaman gösterebilir. Garantisi olmadığı için bozulduğunda ne yapıcaz Teknolojik ürün sonuçta bozulabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı