Trendyol hesabının çalınıp ürün sipariş edilmesi

Amazon'da da yok 3D Secure, bir sefer uzak doğulu bir siteye girmiştim, ertesi gün şuradan hesabınıza girildi diye uyarı geldi Amazon'dan, ama kart kayıtlı olmadığından anca bakıp çıkmış Çinli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle konular örnek olsun dostlar, hiçbir internet alışveriş platformunda kayıtlı kart kullanmayın. Ayrıca "Trendyol güvenilir" gibi bir algıya kapılıp da sanal kart kullanmamazlık yapmayın.

Böyle konular örnek olsun dostlar, hiçbir internet alışveriş platformunda kayıtlı kart kullanmayın. Ayrıca "Trendyol güvenilir" gibi bir algıya kapılıp da sanal kart kullanmamazlık yapmayın.
Ben kart kullanmak istiyorum. Kartımdan para çekmelerini istiyorum. Rahatsız mı oldun bu durumdan, anlamadım?

Genelde veri sızıntıları ile erişiliyor bu hesaplara. Bu da yüksek ihtimal öyle oldu. Yemeksepeti'de bir ara böyle bir durum yaşamıştı. 3D Security eğer alışverişlerde daha önce Trendyol'da kullanmadıysan bunu tetikler, hesabını riske atar.

Ben kart kullanmak istiyorum. Kartımdan para çekmelerini istiyorum. Rahatsız mı oldun bu durumdan, anlamadım?
Hayır rahatsız olmamış. Arkadaş zaten düzgün bir üslupla "Bak öyle yapmazsan böyle olur." demiş. Düz bir şekilde yazmış.

Mesajlar duyguları ifade etmez. Açık açık laf ettiği anlaşılsaydı ayrı. Mesajın şüpheli olmasını bırakın, arkadaşın niyetinin iyi olduğu aşikare olarak zan olunabiliyor.

Hocam adresiniz gözüküyor. Bu bilgilerin ömür boyu internette olacağını düşünürsek bence orayı karalayın veya fotoğrafı silin.

Hocam adresiniz gözüküyor. Bu bilgilerin ömür boyu internette olacağını düşünürsek bence orayı karalayın veya fotoğrafı silin.
Demişti benim değil diye.

Sanırım 10 yıldan fazla süredir internet alışverişlerinde sanal kart kullanırım. Artık bunu alışkanlık yapsın herkes. Firmaların paso DB'leri hack yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…